2777
2789
عنوان

کی میاد امشب نماز شب بخونیم💚⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو توی زندگی منی مگه؟😂این حجم از عقده ای بودنت غیر قابل درکهبتده خدا یه تاپیک نماز زده میخای خودتو ...

برو بخون امیدوارم خدا یه ذره پول به من بده 

یه ذره شعور و ادب به تو 

از لحن حرفات مشخصه از اون نماز خونای بی بند و باری 

برو بخون امیدوارم خدا یه ذره پول به من بده یه ذره شعور و ادب به تو از لحن حرفات مشخصه از اون نماز خو ...

یکم به تو فرهنگ بده بیچاره 

برو پستای خودتو بخون بعد بیا دم از فرهنگ بزن

معلومه هرچی به خودت میگن میای حواله این و اون میکنی و فکر میکنی همه مثل خودتن

دیگه ام ریپلای نزن نمیخام با ادم ابلهی مثل تو حرف بزنم

حیف حرف زدن با تو 

من خیلی دوست دارم بخونم میشه یه توضیح خلاصه بدی.

ببینین زیاد سخت نیست.

اول باید ۴بار نماز نافله بخونین، نماز نافله دقیقا شبیه نماز صبحه فقط باید نیت نماز نافله کنید. یعنی ۴تا نماز ۲رکعتی که میشه ۸ رکعت.

بعدش باید نماز شفع بخونین، این نمازم دورکعتیه رکعت اول حمد و ناس و رکعت دوم حمد و فلق میخونین( نماز شفع قنوت نداره)

بعدش میرسیم به نماز وتر این نماز یک رکعتیه مهم ترین بخش نماز شب همین یک رکعته.

توی این یه رکعت  به ترتیب یه بار حمد میخونین ۳بار توحید ۱بار فلق و ۱بار ناس بعدش میریم برای قنوت توی قنوت ۷۰مرتبه طلب استغفار میکنیم بعد ۴۰ بار طلب مغفرت میکنیم برای بقیه بعدش ۳۰۰ بار الهی العفو، بعدش ۷بار یه ذکر خاصیو میگی و آخر قنوتم یه ذکر خاص دیگه داره که توی عکسی که میفرستم هست. بعد رکوع و سجده و..... مثل نمازای عادیه ادامش

اگه سختته میتونی فقط وتر رو بخونی اگه بازم سختته میتونی قنوتو کوتاه کنی هر بخشی از قنوتو که خواستی بگی.

یکم به تو فرهنگ بده بیچاره برو پستای خودتو بخون بعد بیا دم از فرهنگ بزنمعلومه هرچی به خودت میگن میای ...

ابله قیافته احمق 

تو از امثال نماز خون های دو رو و بی شخصیتی 

که دهنت بوی شیر میده 

پس چرت و پرت نگو انقدر 

2810