2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی

106 بازدید | 17 پست

سلام من پسرم کلاس اولیه بعد معلمشون هر نشانه که یاد گرفتن میگن کلمه غیر از کتاب هم تمرین کنین و تو انلاشون هم از کلمات غیر از کتاب میده 

معلم بچه های شما هم همینن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من دومهولی پارسال همین بودکلمات و جمله های کتاب واقعا محدودناگه به کتاب باشه تا اخرسال بچه هیجی ...

آخه مگه ما از متن های خود کتاب بود یاد نگرفتیم 

آخه جلو تر که برن بخوابم از غیر کتاب هم تمرین کنیم برای املا خیلی سخت میشه که

من یادمه کلاس اول که بودیم هر نشانه چند خط نوشته داد ما همونو تمرین و تکرار میکردیم بعد عین همون متن ...

کار معلمش درست هست دامنه واژگانی بچه‌ها بیشتر می‌شه و در آینده روخوانیشون بهتر میشه

بله من خودمم کلمه غیر کتاب میگم بهش

منم میگم بهش فعلا چون اوایل هست آسونه ولی جلوتر که برن تنوع کلمات خیلی زیاد میشه ما کدوم رو تمرین کنیم اینجوری نمره انلاشون کم میشه بچه اعتماد بنفش پایین میاد که 

آخه مگه ما از متن های خود کتاب بود یاد نگرفتیم آخه جلو تر که برن بخوابم از غیر کتاب هم تمرین کنیم بر ...

سخت نمیشه

اوایل سخته یکم بگذره راه میفتن نگران نباش

معلم پسرمن جمله های سخت و درهم زیاد میگفت

الان که دومه دوتا کلاس قاطی شدن واقعا بچه های کلاس پارسال ما با اونیکیا که تو این کلاس نبودن و اینجوری تمزین نکردن  خیلی فرق دارن

منم میگم بهش فعلا چون اوایل هست آسونه ولی جلوتر که برن تنوع کلمات خیلی زیاد میشه ما کدوم رو تمرین کن ...

چرا کم بشه نمره اش 

تمرین میکنن دامنه لغاتشون زیاد میشه 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
مگه نمره میگیرن؟توصیفی هستند... معلم از کلمات خارج از کتاب دیکته میگه؟

نه نمره نمیده که ولی خوب اگه غلط داشته باشند حتما علامت میزنه دیگه البته پسرم من فعلا سه تا املا گرفتن که خدا رو شکر همش رو بدون غلط نوشت حالا نمی‌دونم مدل معلمش تو غلط گرفتن چجوریه 

سخت نمیشهاوایل سخته یکم بگذره راه میفتن نگران نباشمعلم پسرمن جمله های سخت و درهم زیاد میگفتالان که د ...

البته من به معلم پسرم اعتماد دارم خیلی تعریفشو میکنن 

ولی من فکر کردم چون درس های اول متن ها کنه از غیر کتاب میگن جلو تر که مثلاً یه صفحه کامل متن دارن بازم از غیر کتاب میکن؟

2810