2777
2789

18 صبح بخون به نیت حضرت زهرا جواب میگیری 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

18 صبح بخون به نیت حضرت زهرا جواب میگیری

تو نیت چی باید بگیم؟

۱۸ تا حدیث کسا صبح میخونم هدیه میکنم به حضرت زهرا؟ 

یا ۱۸ تا میخونم که تا ایشون برای حاجاتمون پیش خدا واسطه شن؟

دقیقا چی بگیم؟

تو نیت چی باید بگیم؟۱۸ تا حدیث کسا صبح میخونم هدیه میکنم به حضرت زهرا؟ یا ۱۸ تا میخونم که تا ایشون ب ...

18 روز حدیث کسا رو به حضرت زهرا هدیه کن و بگو برام مادری کنین من همیشه اینجوری جواب میگیرم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

پس دلت پاکه لطفا برا منم دعا کن❤️

انشالله به حق حضرت زهرا همه مشکلاتت به زودی حل بشه عزیزم 🤍🤍

عاخی فداتشم ،انشاالله به حق علی مشکلات خودتم حل شه

ممنونم عزیزدلم سهم دلت حاجت روایی 

مرسی عزیزم حتما باید صبح باشه یعنی تا قبل از نماز ظهر ؟

نه گلم هر زمانی باشه مشکلی نیست 

2810