2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بفرستین

فا ل اولتون شعرش ،توی گوگل بزنین ،کاملشو بخونین من دیگه همه شو واستون ننویسم 👇👇👇

صبا بلطف بگو آن غزال رعنا را

که سر به کوه و بیابان تو داده ایی مارا 

تعبیرش👇👇👇👇 

غرور و خودبینی صفات پسندیده ایی نیست،اگر پروردگار به مخلوقی امتیازاتی داد نباید به آنها بنازد و به سبب زیبایی،ثروت ،مقام و .... دچار غرور و نخوت شود،متاسفانه تونیز دچار غرور شده ایی از چه سبب؟چرا دل دیگران را می رنجانی و کسانی که واقعا دوستت دارند از خود میرانی و با غرور بی جای خود اطرافیان خود را دل آزرده میسازی،اگر به همین ترتیب پیش بروی کم کم اطراف خود را خالی خواهی دید و به بی وفایی و بی مهری متهم خواهی شد.رفتار مهربانانه و درخور یک انسان واقعی را در پیش بگیر،دلهای از دست رفته را دوباره به دست آور و از دیگران دلجویی کن .

دوستان عزیزان دلم،لطفا هرمبلغی واریز میکنین بگین یا رسیدشو توی pvبفرستین که قاتی نشه،چون کل مبلغ هرچی شد نصفشو نیت کردیم انشالله نذر امام رضا 

و خواهشا یه مقدار صبور باشین تک تک پیامایی که توی pv دادین دارم جواب میدم 

یه نمونه تعبیرشو واسه یکی از دوستان توی همین صفحه بنا به درخواست خودشون اینجا توی عمومی فرستادم

میبینین چه قدر تعبیرش مفصل و طولانیه،چندین خطه که باید تایپ کنم ،پس خواهشا صبور باشین،مرسی عزیزان😘😘😘❤❤❤

عزیزان در مورد نیت 👇👇👇👇👊

واقعا هرچی گرفتم درست از آب درومده ،به شرطی که نیت طرف درست باشه،پیشگویی نخواد از حضرت لسان الغیب،مثلا بگه بعد عید طلاگرون میشه یا ارزون یا 

نیت نامشروع نکنه،مثلا نیت کنه مشروب بخورم یا نه

حافظ،حافظ کل قرآن بوده،ادم کاملا معتقد وبا ایمانی بوده ،در حد اولیای خدا بوده،

و اینکه نیازی نیس نیتتونو به من بگین،تو دلتونم بگین کافیه😁

درمورد مبلغشم برای بار هزارم از هزارتومن تا هرچی که دوس داشتین اگه تعبیر فالتون به وصف الحال و نیتتون نزدیک بود که انشالله نزدیکه به نیت امام رضا پرداخت کنین،تا جنبه مادی پیدا نکنه،یه نیت دلی کردیم امشب ،به نیت همه اونایی که براشون به حضرت حافظ تفعل زدیم که انشالله خود امام رضا یه نظری کنه ،گره از مشکلات هممون باز کنن انشالله🌹🌹🌹🌹

خیلی ممنون لطف کردین واقعالطفا بقیه رو هم بذارین

شعر فا لتون 👇👇👇👇

دلا رفیق سفر بخت نیکخواهت بس

نسیم روضه شیراز پیک راهت بس

کاملشو بزنین توی گوگل بخونین من دیگه واستون ننویسم عزیزم ،تعبیرش👇👇👇

ای صاحب فال،بخت و اقبال تو بلند است و هرآنچه راکه میخواهی درکنار داری،قدر این شرایط را بدان .ممکن است غمی نیز به سراغ تو بیاید اما آنقدر مهم نیست،مهم آن است که تو زیر بار منت دیگران نباشی و زیاده از حد مخواهی واز طرفی از این دل چرکین نشوی که چرا کسانی که شان و مرتبه تورا ندارند در موقعیت و حایگاهی بالاتر از تو قرار دارند،بازی چرخ چنین است و باید که مطیع سرنوشت خود باشی.تنها به خدا تکیه کن و از او مدد بخواه.

واسه شمارو خودم نیت کردم برات گرفتم ،حدبین دوتا ف ال اومد مطمئنی میخوای اینجا برات بفرستم؟؟؟چون هم ش ...

چرا گفتین چیز خوبی نیومده بنظر من ک خوبه فقط غرور نوشته آره اون قسمتش ناخوشاینده یکم دارم روی اون کار میکنم اتفاقا ...

2810