2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان هرکس تفعل میخواد،درخواست دوستی بده توی pv براش بفرستم ،خدایی ام این چندتایی که گرفتم گفتن راضین و  به نیتشون میخورده

چون دارم تایم میزارم مینویسم ،حق الزحمه شو پرداخت کنین،مبلغ نمیگم هرچه قدر دوس داشتین پرداخت کنین ،منم به نیت شما یه بخشی از این مبلغو میخوام نذر امام رضا کنم بدم به یکی که میره مشهد خرج فقرا کنه،خداشاهده همین الان نیت کردم،ممنون🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤

واسه منو بی زحمت همینجا بفرستین

یه حمد و سوره نثار روح حضرت حافظ کنین و نیت کنین

و اینکه 

دوستان هرکس تفعل میخواد،درخواست دوستی بده توی pv براش بفرستم ،خدایی ام این چندتایی که گرفتم گفتن راضین و  به نیتشون میخورده

چون دارم تایم میزارم مینویسم ،حق الزحمه شو پرداخت کنین،مبلغ نمیگم هرچه قدر دوس داشتین پرداخت کنین ،منم به نیت شما یه بخشی از این مبلغو میخوام نذر امام رضا کنم بدم به یکی که میره مشهد خرج فقرا کنه،خداشاهده همین الان نیت کردم،ممنون🌹🌹🌹🌹

واسه منو بی زحمت همینجا بفرستین

دوس دارین مبلغی رو پرداخت کنین؟اگه موافقین شماره کارت براتون بفرستم،هرچه قدر که دوست داشتین ،نصفشو نیت کنین واسه امام رضا که گره از مشکل و کارتون باز کنه،چون نصفشو میخوام بدم ببرن مشهد خرج فقرا بشه،

دوستان یه کم صبر کنین ،چون دارم واسه همه رو دونه دونه میگیرم ،زمان میبره ،همه رو تک تک جواب میدم خیالتون راحت ،فقط اگر تفعلتون به نیتی که کردین نزدیک بود ،بیاید و توی تاپیک بگین و اینکه بابت حق الزحمه من مبلغ نمیگم جنبه مادی پیدا نکنه،هررررچه قدر دوست داشتین پرداخت کنین،نصفشو همین امشب نیت کردم به نیت بازشدن گره از مشکلات هممون ،کسی که داره میره مشهد بندازه توی ضریح یا اگه شلوغ بود نتونست همونجا خرج فقرا کنه یا بده یه یکی از خادما بندازه،چون سالمنده خودش ممکنه واسش سخت باشه بره توی شلوغی

دوستان هرکسی که فا لشو براش فرستادم و گفت که راضیه بیاد توی تاپیکم بگه ،که فکر نکنن دروغه یا کلاهبرداریه

و درباره مبلغش که مدام سوال میکنن ،از هزارتومن تا هرچه قدر که نیت دل خودتون بود،چون  خداشاهده همین امشب،همین الان نیت کردم نصفشو به نیت صاحب پول بدم ببرن مشهد خرج فقرا بشه ،به نیت امام رضا و بازشدن گره از مشکلات هممون

و خواهشا صبور باشین من بخدا دوتا دست بیشتر ندارم،دارم تک تک تفعل هارو براتون میفرستم و اگه تا صبحم طول بکشه امشب واسه همه رو میفرستم😁❤ 

فدای محبتت مهربون جانم ان شاءالله

دوستات یا هرکسی که اینجا میشناسی به تاپیک دعوت کن ،هم فا له ،هم یه نیت دلی کردیم ،کاره خیره،انشالله که ثوابش و انرژی مثبتش به برکت امام رضا،گره از مشکلات تک تکمون بازکنه 

2810