2777
2789
عنوان

با داداشم دعوا کردم

136 بازدید | 19 پست

کلاس شیشمه کشت منو کل سال درس نمیخونه شب امتحانی میخواد همه رو یادش بدم همشم قاطی میکنه یه فصل کامل امتحان داره هر چی اشتباه حل میکنه گریه میکنه نمیفهمه گریه میکنه نگااش کنم گریه میکنه بخدا اعصاب نزاش برام بش میگم ویدیو تدریس این فصلو ببینم فلان صفحه اینا هنش بهونه میاره نمیفهمم خیلیم فتنه اس هی ب مامانم میگه سرم داد میزنه ، بیشعور ، الان کتکش زدم عین چی عذاب وجدان دارم مامانمم هی التماس میکنه یادش بده گفتم ولش کن ادم بشه اعصاب نزاشت برام از صب تاحالا اخه خو منم کنکوریم اهه ، چقد اعصابم خورده دوس دارم برم الان خفش کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت چن سالته بچه گناه داره اذیتش نکن عه

والا اون منو کشت بابا ۲۴ساعته تو گوشیه لا کتابو وا نمیکنه شب امتحانی میاد همه رو براش جم کنم حالا اگ گریه نکنه یه چیزی همش زار میزنه

۱۸سالمه خودم

اخیی😂

اول با آرامش کامل و صبر و حوصله و تیکه به تیکه درس رو بهش بگو.بعد بهش بگو این سوال رو حل کن و بهم توضیح بده چجور حل کردی تا مطمئن بشی که درس رو کامل فهمیده.بعدش تمرینات کتاب رو باهاش حل کن چون تمرینات کتاب بهترین منبع برای طراحه

اخیی😂اول با آرامش کامل و صبر و حوصله و تیکه به تیکه درس رو بهش بگو.بعد بهش بگو این سوال رو حل کن و ...

همین کارو میکنم

خودش نمیخاد بخونه میخواد بره تو گوشی بهونه میکنه ک‌نمیفهمم همش گریه میکنه شاید ولش کنی والا من کشته مرده تدریس توعم اگ مامانم اصرار نمیکرد

اخه خیلی لوسه

بچه اس دیگه کلاس ششمه ،منم داداشم بچه بود باهاش درس کار میکردم دیونه ام میکرد الان ماشاالله ۲۶ سالشه دلم برا اون روزا پر میزنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
2810