2777
2789

سلاام خانومای گل  ... من قبلا عضو بودم ولی به اکانتم دیگه دسترسی ندارم :((

خانما خانواده شوهرم دارن از شهرشون میان خونه ما .. به شوهرم زنگ زدن و گفتن .. شوهرم هم فقط به من گفت خانوادم میان اینجا.. هرچی هم پرسیدم کی میان و چند نفرن جواب نداد گفت نمیدونم مهم نیست اونش..خانوادش به خود منم هیچی نگفتن وقتی تلفنی حرف زدیم.. من از دست شوهرم ناراحتم.. اصلا براش مهم نیست بایدمن بدونم چند نفرن کی میان کی میرن.. بالاخره بایدبدونم برای پذیرایی و .. اینم بگم در وضعیت مالی خوبی قرار نداریم و تویخچال هم گوشت و مرغ نداریم..مردا چرا انقدر بیخیالن و چرا مارو درک نمیکنن؟؟ 

نظرتون رو بهم بگییید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخته واقعا در شرائط نا مناسب و مهمون چند روزه

ان شاءالله  خدا برسونه براتون با برکت🌹

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
هر چی خرید بزار جلو خانوادش کم و کسری باشه مقصرش تو نیستی پسرشون نخریده

مشکلم اینه که میگه تخم مرغ میپزیم .. الویه..اصلا براش قابل درک نیست که خانما نسبت به پذیرایی از مهمون چه حسی دارن.. اخه واقعا مامانش برای اولین بار میاد تخم مرغ بزارم جلوش؟؟ با جاریم هم میاد ... وضع جاریم هم خوبه با شوهرش

مشکلم اینه که میگه تخم مرغ میپزیم .. الویه..اصلا براش قابل درک نیست که خانما نسبت به پذیرایی از مهمو ...

خانومی که میخواد بیاد پیشتون مادرشه درک میکنه بشو شما یه کوشه تنها شرتیطو به مادرش بگو مطمئنا خودش حال و روز بچشو کیفهمه شایدم کمکتون کرد