2777
2789

همچین چیزی میشه ؟

مثلا چن روز از موعد گذشته جواب بتا منفی بوده باشه حتی زیر ۵

ولی باردار بوده باشین

علائمتون چی بود و چجوری متوجه شدین؟

من یه روز از موعدم گذشت بی بی چک گرفتم مثبت شد شش روز بعد موعد هم رفتم آزمایش بتا دادم مثبت شد

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آزمایش بتا رو یک هفته قبل از موعدم دادم چون سرما خورده بودم میخاستم ببینم باردار هستم یا نه که دارو بخورم مثبت رو نشون داد کاملا دیگه بعداز موعد که حتمااااا نشون میده 

من آزمایش بتا رو یک هفته قبل از موعدم دادم چون سرما خورده بودم میخاستم ببینم باردار هستم یا نه که دا ...

آخه تو این سایت دیدم خانومایی نوشتن که موعد گذشته هم بیبی هم آز منفی

در آخر تو ماه های بالا با سونو فهمیدن

من همیشه پریودام نامنظم بود یه بار دوماه عقب انداختم ازمایش دادم منفی بعد شد سه ماه حس کردم یه چیزی ...

عزیزم ینی شما بعده ۳ ماه متوجه شدین؟

بعده چن روز از موعد آز منفی شد 

اره من اطرافم چندنفر دیدم..میگن بتای پسر دیر نشون میده

پس الان چه راهی هست که متوجه شم باردارم

فردا دوباره میخاستم آزمایش تیتر بتا بدم 

سونو واژینال مطمئن تره؟

۱۲ روز بعدها موعد بازم ممکنه بتا پایین باشه ؟

عزیزم ینی شما بعده ۳ ماه متوجه شدین؟بعده چن روز از موعد آز منفی شد

دو هفته تا دوماه از منفی بود حتی ماما میگفت بیا امپولت بزنم پریود بشی محاله باردار باشی وقتی بتا منفیع  ولی سه ماه که شد مثبت شد 

آخه تو این سایت دیدم خانومایی نوشتن که موعد گذشته هم بیبی هم آز منفیدر آخر تو ماه های بالا با سونو ف ...

من ندیدم و نشنیدم مگر اینکه خانومی باشه که پریودیش نامنظم باشه خیلی مثلا چند ماه یکبار پریود بشه که از موعدش بگذره پریود نشه و حامله هم نباشه . خودمم سابقه‌ی ۴ بار بارداری دارم تو همشون هم نهایتا یک روز بعداز موعد آز دادم و نشون داده 

مرسی عزیزم

خواهش میکنم 

انشالله که خیره برات

میشه اگر مثبت بود جوابت اینجا بهم خبر بدی؟؟ برام خیلی جالب میشه و خیلی خوشحال میشم که خدا یه نفر رو اینجوری سورپرایز کنه😍

2810