2777
2789
عنوان

خاک تو سرم اعتراض زدم به دهک یارانه

241 بازدید | 16 پست

الان همه میگن هر کی اعتراض بزنه یارانشو قطع میکنن...

دهک ۶بودیم ولی وضع اقتصادی مون جالب نیست اعتراض زدم.

کلا یه ماشین داریم و مستاجر....درآمدم تهش مثلا۲۰تومن درماه.ولی چند تا وام گرفتم جدیدا.

یه۸۰تومن یه۱۶تومن.

به نظرتون قطع میشه؟تجربه ندارین؟نمیشه پس گرفت اعتراضو؟

شوهرمم نمیدونه استرس گرفتم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا کی گفته نه بابا هرکی گفته چرت گفته 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

هیچی نمیشه نگران نباش

شما تجربه شو داری؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اصلا تو این مملکت هیچ اعتراضی بررسی نمیشه 

نگران نباش 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
امیدوارم بهترینها نصیبتون بشه و خودتون صاحب ی ماشین لوکس و ی خونه بزرگ بشید ک نیازی ب اینچیزا نباشه. ...

ممنونم عزیزم.چقد انرژی مثبت فرستادی برام🙏🙏

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
شما تجربه شو داری؟

والا ی بار زنگ زدم اعتزاض کردم چطوری اعتراض زدی

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
اصلا تو این مملکت هیچ اعتراضی بررسی نمیشه نگران نباش

انشالله.گزینه لغو ام نداره که

من چندبار اعتراض زدم و قطع نشده نگران نباشدر ضمن دهک هم تغییر نکرد

درآمد ماهانه مون زیاد نیستا.ولی چند بار پول اومده تو حساب.مثلا یبار طلا فروختم.یبار پول قرض کردم.دو بار وام و اینا

درآمد ماهانه مون زیاد نیستا.ولی چند بار پول اومده تو حساب.مثلا یبار طلا فروختم.یبار پول قرض کردم.دو ...

باشه بازم قطع نمیشه 

اگه ماشین بالای ۲میلیارد بخری سریع قطع میشه

و منزل بالای ۱۰ میلیارد

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳
2810