2777
2789
یه سی سی فیلر که فکر نکنم جز عمل حساب بشه گونه هامم نچراله زوایه سازی هم انجام ندادم بعدشم من درمورد ...

ژل پس چیه طبیعت خدادادی؟‌

وایب عملی گرفتم‌خو گفتم 

نظر نمیخوای نپرس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ببینم😶

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
چقدر پیکمی هست تو این تاپیک

تعریف پیک می رو میدونید یا فقط چون شنیدین استفاده میکنین؟ 

پیک می به کسی گقته میشه که جلوی جنس مخالف رقتار متفاوتی نشون میده و همجنس خودش رو تخریب میکنه

اینجا اصلاااا کاربردی نداره

اها همسنام پروتز سینه کردن🤐🤐🤐

ن بابا چکاریه شماها هنو جوونید خودتون زیبایین لااقل بزارین ب سن ۳۰ ک رسیدین از اینکارا کنین😐😐😐حیفتون بیاد

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

ماشاالله چه ابرو های پری

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

تعریف پیک می رو میدونید یا فقط چون شنیدین استفاده میکنین؟ پیک می به کسی گقته میشه که جلوی جنس مخالف ...

نه فقط جلوی جنس مخالف نیست

اینستاگرام لباس بچگونه م👶🏻Torob_cheh_kids

اسی من واقعا کاری ندارم ولی چون خودت گفتی عمل نداری میپرسم ابروهات کاشت نیست؟

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
2810