2777
2789

الان ۲۸ سالمه شغل و درآمد خودمو دارم و در شرف ازدواج

مامانم تو بچگیم هیچ مهر و محبتی بهم نداشت، بداخلاق بود و همیشه دعوا داشت با بابام و با ما بچه ها،دوران نوجونیم هم با من بسیار بد بود.منو به خاطر پریود شدن سرزنش کرد.هرگز نمیبخشمش.

الان که دیگه بزرگ شدم و بهش احتیاجی ندارم تو یه خونه ایم ولی یه کلمه باهاش حرف نمیرنم.دیگه مثل گذشته بداخلاق نیست ولی نمیتونم ببخشمش.

بابام میگه باهاش حرف بزن براش کادو بخر دلشو بدست بیار، ولی آخه چرا؟مگه من بچه بودم مامانم این کارو رو برام کرد.اینقد مهر ندیدم نمیدونم مهر و محبت چیه.

میخوام ازدواج کنم برم یه شهر دور

دوست دارم نظرتونو بدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین منم گاهی بچمو دعوا میکنم

همین امروز جلوی بچم شوهرم باهام دعوا کرد و منم جوابشو دادم و....

ولی دلیل نمیشه بچمو دوس نداشته باشم.

گاهی شرایط بده، اعصاب آدم‌خرده، یه کاری میکنه و بعداً پشیمون میشه

مادرتو ببخش

کار مادرت به هیچ عنوان درست نبوده 

و گذشته رو به هیچ وجه نمیشه جبران کرد اما خودم یه مادرم و بهت میگم قبل از اینکه ازدواج کنی و بری حداقل باهاش دو کلمه حرف بزن 🌷

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

مامان بابای من بچه که بودم منو میزدن اینا محبتشونم زیاد ندیدم 

ولی الان دوتاشون بم محبت میکنن و من اصلا حسی ندارم تو بچگی گریه میکردم که دوسم ندارن یا منو میزنن 

جدی الان هیچ حسی به محبتشون ندارم 

مامان منم سر پریود خیلی ازیتم میکرد هنوزم می‌کنه اصلا ابرو ادمو می‌بره.

کارت درستع، منم مثل شما هستمولی ببخش، اما فراموش نکن من همین کار کردم

آره منم همینطور

ولی بابام خیلی بهم فشار میارع با مادرت خوب باش، مجبورم کرده ماهیانه دو میلیون به مامانم بدم که مثلا دلشو بدست بیارم.ولی من اصلا دلم نمیخواد که بهش لطف کنم.

بابام بهم میگه تو بی رحمی، هر کاری هم کرده باشع مادرته. اصلا منو درک نمیکنه بابام

میفهممت

اینکه فشار میارن بهت و مجبورت میکنن بغض و کینه ات رو هم فرو بخوری خیلی غم انگیزه.

من درکت میکنم. مجبور نیستی طور دیگه ای رفتار کنی اگر اینطوری راحتی.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
ببین منم گاهی بچمو دعوا میکنمهمین امروز جلوی بچم شوهرم باهام دعوا کرد و منم جوابشو دادم و....ولی دلی ...

من با یه رفتار دو رفتار کسی رو قضاوت نمیکنم.

به گذشتع که نگاه میکنم فقط بی مهری میبینم از مادرم.الان مثلا مامانم میخواد با من خوب باشه ولی من فقط بچیگامو میبینم که چقد مظلوم بودم.

حق با شماست،اون با شما خوب رفتار نکرده،

اما

انتقام به وقت قدرت داشتن،هنر نیست،اینو همه بلدن،

هنر،بخشیدن بوقت قدرته،

وقتی بخوای انتقام بگیری،اول باید بخودت ضربه بزنی،بعد به طرف مقابل....

بیچاره مادرتم معلوم نیست توی چه شرایطی بزرگ شده که نتیجه اون تربیت،شده این بنده خدا،

شاید توی بچگی، از شما بیشتر زجر کشیده،

آره منم همینطورولی بابام خیلی بهم فشار میارع با مادرت خوب باش، مجبورم کرده ماهیانه دو میلیون به ماما ...

داری دو میلیون میدی، هنوزم باید محبت کنی؟ 

دیگه برو فداشون شو، والا 

اینقدر اذیتت کردن، 

من به شما احترام می‌گذارم   چون برای خودم شخصیت قائل هستم
2810