2777
2789
عنوان

مادری که در گذشته با من نامهربان بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 48 پست
الان دیگه نه، نمیدونم ولی عوض شد.ولی برای من مهم نیست دیگه.الان بابام کلی هر ماه پول بهش میده کلی طل ...

به نظرم اگر امکانش را داری با یک تراپیست صحبت کن. نه به خاطر مادرت به خاطر خودت...این حس غم و خشم درونی باهات میمونه و اذیتت می کنه. نه با دور شدن از مادرت و نه حتی با گذشت زمان هم بهتر نمیشه. یک دردی هست که باید بری سراغش و یکبار برای همیشه درمانش کنی...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهممت کاملاتو درک نشدیزخمت باز موندهآخرشم انگشتای اتهام به سمت خودت نشونه رفتهاحتمالا باعث شده تو ...

دقیقا

منم بهش بدی نمیکنم، میگم همینم خوبیه، میخواستم تلافی کنم که باید خیلی بد باهاش رفتار کنم.

ولی فشار بابام که میگه باید بهش محبت کنی و دلشو بدست بیاری، مثل خنجری تو قلب منه.

ممنون از درک و محبت شما دوست عزیز❤️

حس میکنم محبت الان به مادرم، بی توجهی به کودک درونی خودمه،مثل اینکه با قاتل بچگیام مهربون باشم.هر دو ...

من درک‌میکنم چی میگی بهتره چند جلسه با یه مشاور صحبت کنی 

صحبت آدمو خالی میکنه و کمک میکنه راحت تر تصمیم بگیری

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

سلام خواهر گلم 

لطفا ببخشش 

با بخشش آروم تر میشی با بخشش کم کم گذشته رو  فراموش میکنی 🌸

اگر خاطرات تلخ یادت اومد ...در کنارش این رو هم یادت بیار 

۹ ماه سختی رو بخاطر شما تحمل کرده ...

مطمئن باش خیلی دوست داره بلاخره مادره .....

اما اون زمان شاید یک مشکلی داشته اون باعث شده بوده چنین رفتاری داشته باشه 

لطفا باهاش حرف بزن ...بخشش ...

ان شاءالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
دقیقامنم بهش بدی نمیکنم، میگم همینم خوبیه، میخواستم تلافی کنم که باید خیلی بد باهاش رفتار کنم.ولی فش ...

عزیز دلمی.

منم تو همچین خانواده ای بزرگ شدم.

یه کاری میکنن این خانواده و جامعه فکر کنی خودت آدم بده بودی.

هم زجرت دادن هم محبتی که حق مسلم کودکیه که خودشون به دنیا آوردن رو ازت دریغ کردن، آخرش هم با این حرف ها با کوله باری از خشم و احساس گناه که میخورتت تنهات میزارن.

منم به محبتی که پشتش کینه هست اعتقادی ندارم. اگر والدین حقی دارن فرزندان هم حقوقی دارن.

به دل نگیر از بقیه. از درک نکردنشونه. میگذره.

بتونی مستقل شی خیلی اسایشت بیشتر میشه.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
من بخشیدم ولی روان خودم هنوز در عذابه

خدا خیرتون بده ✨️

خواهر جان با یک مشاور  صحبت کنید شاید بتونند کمکتون کنند 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
نمیدونم شاید هم بوده، ولی من دنبال علت نیست.بهر حال من به شدت تو بچگیم آسیب دیدم از مادرم

حق داری ولی اگر بدونی دست خودش نبوده خودت آروم تر میشی

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
حق داری ولی اگر بدونی دست خودش نبوده خودت آروم تر میشی

اره ولی الان هم بدهی ای به مادر ندارن که پدر ایشون بهشون احساس گناه بخوان بدن!

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
من با یه رفتار دو رفتار کسی رو قضاوت نمیکنم.به گذشتع که نگاه میکنم فقط بی مهری میبینم از مادرم.الان ...

میفهمم

حالا که میخواد جبران کنه ببخشش

میدونم برات سخته ولی میشه

خودتم آروم‌میشی

بابام خیلی بهش پول میده، خونه هم زده به نامش.والا احترامی که بابام بهش میزاره کاش شوهر منم بع من بزا ...

همه زنای بی محبت شوهراشون عاشقشونن 

ماهارو کسی تحویل نمیگیره 

لطفا پول نده 

2810