2777
2789

کاش توضیح می‌دادی چ جاهایی بلد نیستی واکنش مثبت نشون بدی 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی درکل رمز یه زندگی خوب یه شوهر ایده آل اینه که بهش حس قدرت بدی مثلا یه جوری که حرف حرف اون باشه 

از کلمه چشم استفاده کنی 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
وقتی خانواده شوهربیشعور پرو ودروغگوهستن یچیزی ب شوهرم میگن شوهرمم دهن بین باورش میشه هرکاری میکنم با ...

ازت مطمئن نیست باید بهت اطمینان ۱۰۰ درصدی پیدا کنه 

برو تاپیک های گلبوته خانم رو بخون بزن گوگل تاپیک گل بوته نی نی سایت.

ولی میدونی من خیلی چیزارو بالاپایین کردم وته همش رسیدم به اینکه باید خودت رو دوست داشته باشی که بقیه هم تورو دوست داشته باشن وبه رشد روحی وفردی خودت برسی سیاست یعنی این

عزیزم مثلا بهم تیکه میندازن نمیدونم چی بگم هیچی نمیگم میام خونه تودتوری میکنم

با خانواده ی شوهر مشکل داری فقط ؟ 

من فک کردم با شوهرت

2810