2777
2789
دیگه گف دیگه یعنی جوریه که بهترین لباسارو برام انتخاب میکنه وقتی میپوشم همه از لباسام تعریف میکنن من ...

سلیقه ها متفاوته 

توام خودت میتونی خودتو تو آینه ببینی 

نه اینکه از بقیه بپرسی این یعنی کمبود اعتماد به نفس داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه گف دیگه یعنی جوریه که بهترین لباسارو برام انتخاب میکنه وقتی میپوشم همه از لباسام تعریف میکنن من ...

سلیقه هرکسی متفاوته گلم اون نگفت ک زشتی گفت سلیقه من نیستی ...ممکنه از نظر کس دیگه ای خوشکل باشی.... ولی بازم خودت مهمی و حست راجع به خودت❤️

دیگه انقد حالم بده میرم اینو و اونو قسم میدم قیافم چطوره

دستهای کشیده شبیه دست هنرمندهاست مینیاتوریه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دیگه انقد حالم بده میرم اینو و اونو قسم میدم قیافم چطوره

اصلا خوب نیس خوشگلترین ادمم اینجوری کنه دیگه زیبایش به چشم نمیاد و ترحم بر انگیز میشه جوری رفتار کن انگار خوشگلترین دختر دنیایی انرژی مثبت داشته باش

فکر کنم منم که اصلا دوست ندارم کسی ازم تعریف کنه خنثی هستم 😃

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
از نظر خودت مشکل صورتت چیه؟

هیچی ابروهام پرپشته چشام خیلی مشکیه دماغمو عمل کردم خیلی کوجولوعه باور  کن روزی کم کم ۵ تا پیشنهاد دارم تو خیابون یا اینور اونور ولی دوستام اعتماد بنفسمو آوردن پایین 

این دست و ناخن ایرادی نداره 

ناخنهای من کوچیکتره 😂😂😂

2810