123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 3783 عنوان اگه یه پسر بگه قیافه اش اوکیه برداشت تون چیه😂بیاید یه لحظه کارشناسان گرامی 63 بازدید | 6 پست عکس یکی رو واسه ازدواج به پسرخاله ام نشون دادیم جلوی خاله ام و همه اینا بودیم بعد گفت اوکیه قیافه اش🤔😂😐بنظرتون خوشش اومده یا نه اوکیه توی لغت زبان پسرا یعنی چی؟😂اگر خیلی خوشش میومد چی میگفت؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱 دیروز | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 1777 اوکیه یعنی خوبه و زشت نیست اگه خیلی هم به نظرش زیبا میرسید باز پیش جمع نمیگفت وای چه قدر خاص است پناه دل های هم باشیم
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 3783 یعنی خوبه خب خداروشکر 😂😅من توقع داشتم بگم خوبه خوشم اومد این زرتی بی تفاوت گفت اوکیه تعجب کردم زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 3783 اوکیه یعنی خوبه و زشت نیست اگه خیلی هم به نظرش زیبا میرسید باز پیش جمع نمیگفت وای چه قدر خاص است اها درسته👌🏻😅 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱
about_hasti عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 31374 یعنی پسندیده دیگه «از رها کردن نترس…هیچکس نمیتواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمیتوانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 3783 یعنی پسندیده دیگه خب خوبه پس😉😂🤣 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱