2777
2789
عنوان

زن عموی عجوزه ام

239 بازدید | 19 پست

بگین چیکار کنم به کمکتون نیاز دارم

زن عموم خیلی در حقمون بدی کرده به خدا قسم به قرآن اگه ما کاریش داشتیم یا بدی در حقش کردیم خیلی جادوگره کلا با همه مشکل داره میخواد میونه همه رو بهم بزنه الان عمه ام اومده بود مامانم گفت خواستم باهاش رو بوسی کنم اجازه نداده دل مامانم رو شکونده اصلا دو ماهه عمه ام خونه ما نمیاد خیلی باهامون سرد شده قبلا اینشکلی نبود 

زن عموم کلا خیلی خودشو میچسبونه به این عمه ام پسر عمه ام قبلا با یه دختر دیگه دوست بوده زن عموم رفته بود به مامان دختره گفته بود که با پسر عمم دوسته و کلی پشت سر پسر عمم بدگویی کرده بود که اینا از هم جدا شن و بعد اینکه جدا شدن دختر بزرگه خودشو همش میچسبوند به پسر عمم

اگه کسی بود بقیه اش رو میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا اینکه تموم تلاشش رو کرد با هم دوست شدن 

رفتیم یه جایی تفریح من نمیدونستم اینا با هم دوستن من هر جایی میرفتم پسر عمم دنبالم میومد اما بخدا من محلش نمیدادم مثلا میرفتم مغازه میگفت بده من برات بخرم 

دختر عمومم همش خودشو میچسبوند به پسر عمم فکر کنم اون موقع دوست نبودن

بعد اون یه مشکل پیش اومد بین ما و زن عموم اینا که بخدا عالم و آدم میدونن تقصیر اونا بود

بعد رفته بود پیش رفیقای من بد گویی منو کرده بود طوری که تموم حرف هاش دروغ بوده خیلی حالم رو بد کرد

بعد این زن عموم هر جایی رفته گفته پسر فلانی(پسر عمم) خوشش از دختر فلانی میاد(یعنی من) که کسی فهمید پسر عمم با دختر داییش دوسته مغزش سمت دختر اون نیاد فکر کنه منم

گفته من و پسر عمم نامزدیم و قراره بعد از کنکور باهم دیگه ازدواج کنیم و گفته پسر عمم خیلی منو دوست داره

الان فکر کنم به گوش عمه ام رسیده که سرد شده

تورو خدا بگین چیکار کنم

وایی خاک تو سرش کنن

اونم تو روستا برای بابام اینا آبرو نگذاشتن تا زنداداشم بود کلفت کل خانوادش بود خدا بیامرزه و نگذاشتن یه آب خوش از گلوش بره پایین الانم تو‌گور میلرزونش

2810