2777
2789

اخرای بارداریم مامانم مریض شد و قرار بود بره دکتر که من سزارین اورژانسی شدم و فردای زایمانم مامانم بیمارستان بستری شد. واسه همین خواهرشوهرم اومد پیشم. خواهرشوهرم توی بیمارستان اومد و بعد دید مامانم نیس چندروز هم خونمون موند. توی این چندروزی فقط به بچه میرسید با من کاری نداشت. مثلا شوهرم بهش میگفت کاچی تموم شده برای خانمم درست کن میگفت خالش میاد درست میکنع

یا میگفت کمکش کن لباسشو دربیاره یا بپوشه اصلا کمک نمیکرد. تا میومدم نهار بخورم انقدر با بچه ورمیرفت که بیدار میشد و غذام نصفه میموند . به بچه میگفت مامانت اصلا به فکرت نیس. یا به بچه ام میگفت بریم پیش مهسا(اسم خودم). نمیگفت مامان مهسا. بعد بهم میگفت دخترت بررگ بشه تورو مهسا صدا میکنه منم میگفتم عیبی نداره دخترمه هرچی میخاد صدا کنه

بعد یه روز بهم گفت اگه بچه ات تب کرد با لباس ما یا شوهرت بغلش کن چون بچه از خون ماس . با لباس تو آروم نمیشع. باید لباس ما دورش بپیچه. من بازم سکوت کردم

تا اینکه فرداش خالم اومد بچه امو ببره حموم بعد به خواهرشوهرم گفت اجازه هس ببرمش حموم؟ اخه شما صاحب اختیارشی

وقتی خالم به خواهرشوهرم گفت صاحب اختیارشی خیلی ناراحت شدم گفتم خاله من ۹ ماه بارداری کشیدم و درد زایمان. چرا جایگاه زن و پایین میاری. بعد خواهرشوهرم بهم گفت نه من بچتو میخام چیکار مال خودت

بعدشم رفت با کلی دروغ گذاشت کف دست شوهرم

حالا شوهرم اومده میگه انقدر حاشیه درست نکن

من با کلی درد بخیه. شب بیداری به خاطر گریه بچه. مامانمم مریض توی بیمارستان با کلی فکر و خیال بعد خواهرشوهرمم اینکارو میکرد مگه ادم چقدر ظرفیت داره 

خیلی ناراحتم🥺🥺به نظرتون مقصر بودم؟

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید

🙄🤦🏾‍♀️

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

اره مقصری

چون دوبار برنمیگردین مث ادم جواب همچین عفریته هایی و بدین

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی باهات خیلی خوبن فک میکنی خانواده ی شوهر ولی تو زایمانت کاری باهات میکنن تا یه سال درگیر افسردگی میشی 

هزاران اختلاف میندازن،هر چهار ساعت شیاف دیکلوفناک بذار گن طبی ببیند شکمت خودت پاشو 

کاری کردن شوهر و مادر شوهرم و بعدشم مامانم من سه روز بعد از زایمان تنها موندم و خودم تا الان که پسرم دوسال و نیمه ست کتارامو کردم...

این روزام میگذره ولی اینا دیگه از چشم افتادن

منم زن داداشم اورژانسی عمل کرد و با خونوادش قهر بود خودم پیشش موندم و مثل خواهرم مراقبش بودم. خواهرشوهر مشکل داره و درونش پر از عقده ست. خالت هم اشتباه کرده اختیار بچه ی شما رو داده به اون و از اون اجازه گرفته 

فقط بگو خدایا شکرت پای این آدم از خونم قطع شد 

شکر خدا بکن و به بچت برس 

و از تولد بچت لذت ببر

ول کن حالا هی پیگیر باش که چرا رفت چرا این شد چرا اون شد 

از خالت هم به جای ما تشکر کن

درسته زبونش تلخه ولی چقدر پرتوقعی برات کاچی درست کنه لباس عوض کنه🙄

سزارین و بخیه خوب کسی ک بیاد مراقبت کنه این کارها رو میکنه... 

ولی بازم بنظرم اسی افسردگی بعد از زایمان حساس شده و خستگی زایمان و مریضی مامانش اونو حساس کرده

خواهر شوهرت چی گفته به شوهرت

کارا و حرفای خودشو نگفته . فقط گفته خاله مهسا اومد بهم گفت اجازه هس ببرم بچه رو حموم . مهسا هم گفته عه بچه منه چرا به اون میگین و منو ضایع کرده و اشکم دراومده

اینارو گفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شاید خودش کار داشته ای کاش پرستار می‌گرفتی یا یکی از اقوام خودت میومدن

منکه نمیخاستم بیاد شوهرم سرخود آوردش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته زبونش تلخه ولی چقدر پرتوقعی برات کاچی درست کنه لباس عوض کنه🙄

عزیزم ایشون سزارین کرده و تا چند روز خودش نمیتونه لباس بپوشه چه اشکالی داشت کمکش می‌کرد. من زن داداشم سزارین کرد حتی بردمش دستشویی و تمیزش کردم 

2810