الله۷۸۶۰ مدیر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 3832 عنوان دوستان من سی تا با قرص کم کردم پنج تا دیگه خودم میخوام با رژیم | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 30 پست کم کنم الان سه روزه رژیم هستم رنگ و روم پریده شده بنظرتون چیکار کنم طبق دستور پزشک رژیم شروع کردم خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم دیروز | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوشاضیغمی عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 678 بچها کسی بوده اول رژیم رنگ پوستش تیره بشه بعد خوب بشه؟ ب نظرم کم خونی گرفتی
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 2319 راستش قیمتش زیاد شده نمیتونم بگیرم برا ۵ کیلو ب خودت سخت نگیر کم خوری کن
mylovesara عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 29 اون پنج تا روهم با قرصت کم کن بعد برو روی تثبیت یه تست انزیم کبد هم بده ممکنه به کبدت فشار اومده باشه اینجور قرصا هیچوقت بی ضرر نیست کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟
الله۷۸۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 3832 ب نظرم کم خونی گرفتی آره کم خونی دارم خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1384 اسی. چ قرصی منم باید ۳۰تا کم کنم همه مسخرم میکنن خدایی بگو وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
نیوشاضیغمی عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 678 آره کم خونی دارم قرص آهن و مویز د این جور چیزا بخور حداقل
الله۷۸۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 3832 حالا یه چکاپ هم بده،ضرر نداره دادم خواهر همه چی خوب بود ویتامین دی پایین بود و کم خونی داشتم خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
الله۷۸۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 3832 قرص آهن و مویز د این جور چیزا بخور حداقل کشمش تاثیر داره؟ خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
mylovesara عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 29 اسی. چ قرصی منم باید ۳۰تا کم کنم همه مسخرم میکنن خدایی بگو این چربیا با غذا اومده کنتر بخور تا بره دوست من دنبال قرص نباش ندیدی دور از جون رضا داوود نژاد چی شد؟ کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1384 این چربیا با غذا اومده کنتر بخور تا بره دوست من دنبال قرص نباش ندیدی دور از جون رضا داوود نژاد چی شد ... مگ بخاطره قرص مرد؟؟؟ وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
mylovesara عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 29 مگ بخاطره قرص مرد؟؟؟ بخاطر عوارض سعی در لاغری از روش های غلط فوت کرد کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 2319 دادم خواهر همه چی خوب بود ویتامین دی پایین بود و کم خونی داشتم خداروشکر.چه قرصی و از کجا تهیه کردی؟
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1384 بخاطر عوارض سعی در لاغری از روش های غلط فوت کرد واقعاااا؟؟؟؟؟ نمیدونستم وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍