2777
2789
عنوان

میخام شوهرمو بلاک کنم

58 بازدید | 9 پست

مگه یه زنگ یا یه پیام صب بخیر یه حال احوال پرسی در روز چیه که همش باید اینهمه سال حسرتشو بکشم التماس کنم بابتش اطرافیان بهم میگفتن شوعرت اسگلت کرده میگفتم اصلا اینطور نیست اما امروز واقعا داشتم میگفتم با خودم حق میگفتن چون اگر من قبول نمیکردم اسگل بشم قبول نمیکردم خستم وقت ندارم له لوردم کارم خطریه گوشی دست بگیرم و ... اگر باور نمیکردم همون موقع ب جای حسرت و گریه و زتری و له شدن زیر این درد کاری میکردم برا خودم این وضعم نمیشد اخر سر هم ببینم تمام مدت با زنای دیگه بوده صبببب تااااااا خود دم در خونه ک با ج.... چت زنگ پیام میداذه از خدنه هم هی ب بهانه مختلف میزد بیرون بچه گریخ ک منو ببر نمیبرد ک بازم باهاش حرف بزنه میگفتم چرا انقد رابطمون کمه و ... میگفت درکم کن تف ب روم بیاد چرا نمیفهمیدم چرا حتی نمیتونستم ب هودم اجازه بدم این جای دیگه خوشه 😭😭😭 مگه میشه ی ادم اندازه من احمق هر باشه الان دیگع بلاکس میکنم حتی زنگم بزنه دیگه نمیخاااام😭😭😭😭😭

تو احمق نیست شوهرت کثافت بوده

هر زن دیگه ای جای تو بود همان رفتارو میکرد ک تو کردی

خودتو سرزنش نکن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز پیش گفتم پارچه بریم ی جا هست ارزونه کیلوییه بگیریم چون ب بچم سویشرت و ... پولمون نمیرسید بخریم ذفتیم گرفتیم خوشگلم دوختم اما برا گرفتن چند تا پارچه ک قیمت ی تک سوشرتم نمیشه انننقد باهام بد رفتار میکرد عمش میگه من از سر کار جنازم میاد و ... بگم ببر بیرون با ی حالت بداخلاق طلبکار همیشه ک میگف فک کن شوهر نداری انقد دعوا بحث کردم اینو نمیگه اما ی دقه میبره بیرون بعد کارش ک نبره بهتره امروز جمعه بود دلم خاست برم نماز جمعه ی امروزم ب خاطر منو بچه هاش ک نموند خونه هیچ انننقد بچه هام اونجا اذیتم کردن اومدم انقد ب حال خودم گریه کردم تا کی باید این حجم بی کسی تنهایی تحمل کنم چطور برا ادن زنه میگفت صب بری مردان تا شب میگفت رو چشمم😭😭😭😭😭

نه ارومم نمیکنه هیچی ارومم نمیکنه فقط دیگه نمیخام زنگای با حالت صدقشو😭😭😭😭

💔💔

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚