2777
2789

طرف خودش به من تیکه میندازه مثلا میگه اسکلی یا مشکل روحی داری ولی وقتی جوابشو میدم 

مثلا میگم شما خودت مشکل داری مثلا دیوونه ای 

بعد به من حمله میشه که چرا به ایشون این حرفو گفتی کسی توجه نمیکنه اون شخص اول این حرفو زد اول این تیکه رو انداخت

نه فقط تو همین جریان بلکه توواقعیت هم همینه اخر سر همه ی کاسه کوزه ها سر من شکسته میشه چرا واقعا بخدا میدونم که تقصیر من نیست اگه جایی اشتباه کنم گردن میگیرم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

😂😂من همیشه این ماجرارو دارم

جواب شونو میدی ماتحتشون میسوزه

توهم در جپاب چرت و پرتاشون بخند فقط

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ی بازی روانی عزیزم توروبابت رفتارتودشون سرزنش میکنن کاری میکنن بخودت شک کنی

دقیقا چرا واقعا؟

منی که اون لحظه دارم حرف حقو میزنم واقعیتو میگم 

حتی همه دیدن 

ولی چرا

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
دقیقا چرا واقعا؟منی که اون لحظه دارم حرف حقو میزنم واقعیتو میگم حتی همه دیدن ولی چرا

واسه منم پیش اومد الان دقیقا بخاطرهمین باخانواده شوهرم مشکل دارم ابروبرام نزاشتن جواب بدی یا ب روشون بیاری میگن چقدرکینه ای چقدراهل حاشیه ای ول کن بابا اینوبهت بگم اینامشکل روانی دارن ماروهم روانی میکنن