2777
2789

ببیند منظورم رابطه جنسی هست ببخشیدا خیلی فکرم در گیره بخدا4ماهه زایمان کردم قبل از زایمانم و کلا همیشه رابطه داشتیم مثلا سه روز ی بار یا دو روز اینها

بعد زایمانم شوهرم سرد شده خیلی حتی باورتون میشه الان ک شده ماهی یه بار 

چون دعوا داریم و قهر و اینعا 

از ی طرفم ک شدید وضع مالی شوهرم بد شده خیلی یعنی افتضاح شده کلا 

از طرف دیگه ام ک هر چقدر دعوا می‌داشتیم یا کلا هرچی فوقش ی هفته ب تاخیر می افتاد 

یعنی ب نظر شما ب اینهایی ک گفتم می‌تونه ربط داشته باشع

بله

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای زعد زایمان تا یه مدت طبیعیه فشار مالی هم مزید علت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

وضعیت مالی و درگیری فکری اونم توی ابن اوضاع اقتصادی داغون و مزخرف کشور ، واقعا روی میل جنسی تاثیر داره 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

تحقییر بشه میره تو لاک خودش. 

حالا اقتصاد که کمر مردها رو شکسته یکم هم تو خونه مچالشون کنید کلا جنازه متحرک میشن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
یعنی چی میشه توضیح بدید

چرا شما نی نی سایتو محرم تر از شوهرتون میدونید

همین سوالارو واقعا نمیشه از خودش بپرسید✓؟ 

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست💔 بوسه نزنم...❤️

یعنی چی میشه توضیح بدید

عزیزم بعد زایمان چون زن و مرد بی خابی زیاد میکشن دعوا زیاد میشه، میل ج کم میشه ،ی وضعی

دقیقا ۴ماهگی اوجشه

دیگه از ۶ماهگی بچه روابط بهتر میشع

اصلا بچه های الان روابط رو کن فیکن میکنن

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
برای این باشع اشکال ندارد هزارتا فکر میکنم

من ک خانم هستم خیلی فشار اقتصادی روم هست 

و واقعا بدون دغدغه نیستم 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
یعنی چی میشه توضیح بدید

درگیری نباشه، در هر شرایطی به شوهرتون قوت قلب بدید که بالاخره کارها درست میشه.

شوخی وخنده تو جو خونه بیشتر بشه

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
چرا شما نی نی سایتو محرم تر از شوهرتون میدونیدهمین سوالارو واقعا نمیشه از خودش بپرسید✓؟

ن نمیشه واقعا چون اون غصه اش ی چی دیگه باشه من بگم چرا با من رابطه نداری 

2810