2777
2789
عنوان

راهی نیست بتونم صورتمو بزرگتر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست
اینا کلی پول میخاد هی هم باید ترمیم کنی من دوسداشتم طبیعی صورتم مث بقیه آدمای معمولی بود دلم میخادخو ...

صورتت بد بود که اصلا طرف عادت نمیکرد.خودتم احتمالا خیلی حساسی.اعتماد بنفسداشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چاق نمیشم عقدم هستم هیچ تغییری نکردم پس چجوریه بعضیا تو عقد تغییر میکنن من دیگ دارم نابود میشم

اونی که باید پسندت میکرد که کرد بقیع چیکار داری بی محلشون کن 

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

صورتت بد بود که اصلا طرف عادت نمیکرد.خودتم احتمالا خیلی حساسی.اعتماد بنفسداشته باش

اخه هی دیگران میزنن تو روم که صورتت کوچولوعه  یجوری منو نیگا میکنن انگار من آدم فضاییم کاش بمیرم خیر سرم عقدم هستم هیچ ذوق ندارم 

نه والا حیف عمر و جوونی من هستش که بخاطر قیافه نابود شد کاش اصلا یه دست نداشتم ولی زیبا بودم

ینی واقعا که مگه حیفت نیس فقط صورتت کوچیکه اونم مشکل خیلیاس مشکل حادی هم نیس بعدشم وقتی نامزدت انتخابت کرده پس یجوری تو دل برو بودی

ینی واقعا که مگه حیفت نیس فقط صورتت کوچیکه اونم مشکل خیلیاس مشکل حادی هم نیس بعدشم وقتی نامزدت انتخا ...

خب منم خیلیارو دیدم صورتشون کوچیکه دختر داییم صورتش کوچیکه هرجا میره میخانش بعد من بدبختو تحقیر میکنن شانسم ندارم...آخه شوهرمم گف صورتت کوچولوعه

خب منم خیلیارو دیدم صورتشون کوچیکه دختر داییم صورتش کوچیکه هرجا میره میخانش بعد من بدبختو تحقیر میکن ...

اون پس از بدشانسیته عمم صورتش خیلی کوچیکه هیچکی بحث ش نمیکنن تو از بد شانسی ته هی میگن

2810