2777
2789
عنوان

از رنگ بارونیم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 188 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشقی😍دقیقااا🤣🤣 داداش دو دقیقه دیگه اونجام حالا پسره میبینی ۲ساعت و نیم راهشه🤣

🤣🤣🤣🤣ولی تو رفاقت خیلی پسرارو قبول دارم

اونجایی که یکی پنچر کنه اون یکی سریع با لاستیک میرسه سروقتش

درسته به درد دختر نمیخورن ولی همین که داش مشتی باشن قشنگه 

.

مطالعت کلا بالاست یا فقط تو این حوزه رفتی سراغ مطالعه؟

والا راستش رو بخوای چند ماهی هست کتاب خوندن رو خیلی جدی و فشرده تر کردم قبلا کتاب خون نبودم بخوام بگم بهت ولی تو زمینه فیلم خیلی فعال بودم از طریق فیلم می‌تونستم ارتباط بگیرم نه کتاب حتی پادکست هم نه 

ولی الآن کتاب خیلی جدی روتین زندگیم شده و پیشنهاد میکنم اگه نداری شروعش کن زندگیتو خیلی بهتر می‌کنه فکرتو حالتو هرچند زندگی سخت هست و همچنان حالنچم خیلی وقتا خوب نیس بالاخره همه همینن آدمه دیگه ولی فکرت رو باز می‌کنه واقن .بیشتر آره تو زمینه های روانشناسی خیلی مطالعه دارم بقیه هم هست ولی این بیشتر فلسفی روانشناسی 

والا راستش رو بخوای چند ماهی هست کتاب خوندن رو خیلی جدی و فشرده تر کردم قبلا کتاب خون نبودم بخوام بگ ...

تو زمینه روانشناسی چی میخونی که هیلی ام قلمبه سلمبه نباشه 

بیان شیوا و خوبی داشته باشه

.

🤣🤣🤣🤣ولی تو رفاقت خیلی پسرارو قبول دارماونجایی که یکی پنچر کنه اون یکی سریع با لاستیک میرسه سروقت ...

وای رفاقت پسرا ی دنیای دیگس اصن 🤣🤣خدایی خیلی خوش میگذره باهاشون ولی خب جنبه ندارن من رفیق پسر داشتم آخرش یا پیشنهاد رابطه میداد یا ازدواج🤣🤣فقط یکیشون بود نداد که اونم فامیلمون بود ولی دیگه کم کم سرد شدیم و راهمون جدا شد حیف 

وای رفاقت پسرا ی دنیای دیگس اصن 🤣🤣خدایی خیلی خوش میگذره باهاشون ولی خب جنبه ندارن من رفیق پسر داشت ...

خداروشکر که جدا شدین فامیل بودین تهش شر میشد

جمع کردنی نبود

رفاقت با پسر خیلی خطرناک تر از رل بودنه

رل تکلیفتون معلومه همچی رو راسته

ولی اون رفاقته خطریه 

هیچوقت رو راست نیستن با پنبه ام سر میبرن 

.

تو زمینه روانشناسی چی میخونی که هیلی ام قلمبه سلمبه نباشه بیان شیوا و خوبی داشته باشه

ببین تکه هایی از یک کل منسجم رو حتمااا بخون محشره محشررر

میخوای شروع کنی با این شروع کن اصن بعدش دعام می‌کنی

چرا اینکار را کردم هم خوبه ولی به قول تو یکم مفهومی تر و همچین قلمبه تر و گسترده و کامل تر نسبت به اون ولی تکه ها واقن روون و شیرین و حال خوب کنه .معادل جلسات تراپیه اصن بخوام بهت بگم مختصر و مفید راجب همه چی گفته

چرا تابه حال کسی اینهارا به من نگفته بود هم خوبه بد نیس تصمیم گرفتم خودم باشم هم خیلی خوبه روونه قلمش یکم نسبت به تکه ها و... تینجری و بچگانه تره سن پایین تره

کیمیاگر هم خوبه بیشعوری بد نیس بازم هست ولی چیزایی که خوب بودن اینان تکه هارو ولی حتما بخون 👌🏼بازم خواستی بهت میگم

خداروشکر که جدا شدین فامیل بودین تهش شر میشدجمع کردنی نبودرفاقت با پسر خیلی خطرناک تر از رل بودنهرل ...

دقیقااا بعد اونا مثل ما احساسی فک نمیکنن کلا ذهنشون پیچیدگی و قابلیت خاصی دارن 

خودت چی؟

2810