اره دقیقایسریا میگن با انگشت فقط آسیب میبینی نیاز به جسم کلفته تا کامل پاره شهیسریا میگن نه پاره میش ...
گلم برای هرکس یکجوره چون. من خواهرم تو رابطه جنسیش خیلی کم درد داشت براش ولی مثلا من برام زیادی درد داره ... متفاوته بدن هرکس اینکه پاره بشه یا ن هم بستگی ب نوع هایمن داره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
متوجه نشدم خب اگه خودشو جمع میکنه چرا با رابطه پاره میشه یعنی منظورتون اینه که چون جسم نازکی بوده خ ...
خب قشنگم اصلا چیزی بنام پاره شدن نیست حقیقا . کاغذ ک نیست پاره بشه . ی بافت مویرگی نازکه . وقتی ی جسمی ازش رد میشه اون از هم باز میشه و اگه این جسم زیاد بره و بیاد و طولانی مدت باشه کم کم از بین میره . باز هم میگم بدن هرکس متفاوته. چون چیزی نیس ک پاره بشه بعد یمدت این دوباره خودشو جمع میکنه حتی اگ چندبار رابطه هم داشته باشی ولی چندسال نداشته باشی دوباره خودشو جمع میکنم اما ن خب به اندازه ی دفعه ی اول ولی جمع میشه یخورده
به مامانت بگو عفونت دارم تا ببرت دکتر بگو به دکتر می خوام معاینه بشم بخاطر عفونت وقتی دکتر معاینه کر ...
بالا نوشتم اگه خونده باشین که مامانم خودش فهمید این کارو کردم ولی خب حرفی نزد درمورد عفونت هم حتی من رفتم و واقعا هم عفونت داشتم اما معاینه نکرد و فقط دارو داد
هایمن همون پرده هست . پرده اصلا اسم درستی نیست چون پرده ینی یچیزی ک میپوشونه و هرکس بشنوه اینو انگار فک میکنه یچیزیه ک کامل بسته هست . اما اصلا بسته نیست وسطش ی سوراخه ک وقتی چیزی ازش عبور کنه از همون سوراخ رد میشه و کم کم از بین میره