2777
2789
عنوان

مادرانه راهنماییم کنید خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد خودتو درگیرش نکن عزیزم.  چیزی بنام پرده و بکارت و... زیادی قدیمی شده که اینو نماد باکرگی و پاکی و ... میدونستن! مخصوصا وقتی ک اصلا نمیدونستی و ... 

مهم اینه ک را..بطه جنسی نداشتی با فردی و از اون طریق باکرگیت گرفته شده. این نظر منه

اگه برای خودت زیادی مهمه باید بگم ک انواع مختلفی هست بعضی ها ممکنه با دخ.ول هم از بین نره ولی بعضیا با همون انگشت هم از بین بره . و اینکه خونریزی ۷۰ درصد خانوما ندارن اصلا

من یبار این کار رو کردم وقتی ۱۴ سالم بودنه خون اومد نه درد داشت😕همیشه استرس دارم نکنه پاره شده باشه ...

دقیقا عین من دیگه 

ولی من یه چیزی و که میدونم اون لحظه دردی نداشتم اما یادمه که همون سال تابستون یه بار که پریود نبودم درد شدیدی داشتم یکی دوباره بین پریودیم خونریزی داشتم اما نمیدونم همون موقع بوده یا نه 

زیاد خودتو درگیرش نکن عزیزم. چیزی بنام پرده و بکارت و... زیادی قدیمی شده که اینو نماد باکرگی و پاکی ...

من که از پاکی و سالم بودن خودم مطمئنم اما خب در آینده به خیلی چیزا فکر میکنم 

نمیدونم والا فقط منتظرم یه ذره بیشتر مستقل شم تا برم معاینه بدون اینکه به کسی بگم یهو راحت شم

من که از پاکی و سالم بودن خودم مطمئنم اما خب در آینده به خیلی چیزا فکر میکنم نمیدونم والا فقط منتظرم ...

از نظر من اهمیتی نداره اصلا این موضوع . اگ هم بخوان مثلا در اینده خانواده شوهرتو ، شوهرتو و ... اینا گیر بدن ک ازمایش بکارت بدی و اینا ترجیحا با مشت و لگد از خونتون بندازشون بیرون چون کسی ک ازت همچین کاریو بخواد مث سگ ذهنش عقب موندس . من خودم یکی از خواستگارم مادرش ازم این ازمایشو میخواست . در کل نظرم منفی بود ولی وقتی اینو ازش شنیدم به مامانم گفتم فقط اینارو با لگد بندازین بیرون ‌. بعدشم اصلا یک درصد ک ب هردلیلی مجبور شدی ازمایش بدی ازمایش خب مشخص میکنه ک ب چ علت از بین رفته

میگن همون پوسته ورودی خودشههرکی یه چی میگه

اره دقیقا

یسریا میگن با انگشت فقط آسیب میبینی نیاز به جسم کلفته تا کامل پاره شه

یسریا میگن نه پاره میشه 

یسریا میگن اصلا درد و خونریزی ندارن اکثر زنان که متوجه شن در کل هر کی هرکیه

شما بازم مستقلی میتونی بری بیرون 

من فعلا نمیتونم

از نظر من اهمیتی نداره اصلا این موضوع . اگ هم بخوان مثلا در اینده خانواده شوهرتو ، شوهرتو و ... اینا ...

خودمم به همین فکر میکنم نمیدونم واقعا اما خب دوست دارم که اتفاقس نیوفتاده باشه 

من خواهرم ماما هست . ازش پرسیدم گفت که اصلا هایمن (همون پرده منظور) بافتش مویرگیه خودشو جمع میکنه . ...

متوجه نشدم خب اگه خودشو جمع می‌کنه چرا با رابطه پاره میشه 

یعنی منظورتون اینه که چون جسم نازکی بوده خودشو جمع میکنه؟

2810