2777
2789
عنوان

بخدا موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 51 پست
خیلی نسل جدید مخصوصا پسراش پرروان تربیت نشدن اینستا و اینترنت دیدن خیلی گستاخن کارم طوریه اینارو زی ...

بنظرت این پسر الان با دوتا کتک خوردن یا گوشی گرفتن درست میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم بخدا نسل ما اصلا اینجوری نبود

اسی اصلا نسل مارو با این نسل جدید مقایسه نکن اصلا فکراتو بریز دور تو نمیدونی نسل جدید با اینترنت بزرگ شدن شیطانو درس میدن 

یچیزایی بلدن و میدونن ما هنوز تو این سن نمیدونیم 

من اخطارو بهتون دادم چون دیدم جلوشو نگیرید بدبخت میشید 

اسی اصلا نسل مارو با این نسل جدید مقایسه نکن اصلا فکراتو بریز دور تو نمیدونی نسل جدید با اینترنت بزر ...

بنظرت میگی با کتک زدن یا ممنوع کردن بیرون رفتن گوشی گرفتن درست میشه؟

بهتره اول با اون خانوم در خفا صحبت کنند و با زبان تهدید از بچه خواهرتون دورش کنند. بهش بگن دیگه حق نداره با بچه خواهرتون تلفنی یا پیامکی یا در شبکه های مجازی چیزی رد و بدل کنه وگرنه براش گرون تموم میشه به قیمت بی آبروگی خانوادگی و محل کار و ...

با بچه فعلا صحبت نکنند مساله را با یه روانشناس متخصص نوجوانان مطرح کنند. بچه های توی سن بلوغ توی بحرانیترین دوران اند این بچه یه مقدار گرایش های جنسیش بیشتر و خطرناکترهیه اشتباه ممکنهبه درگیری پرخاش و یا فرار از منزل منتهی شه

اسی اصلا نسل مارو با این نسل جدید مقایسه نکن اصلا فکراتو بریز دور تو نمیدونی نسل جدید با اینترنت بزر ...

اخه پدرم یکی از ادمای شرسناس محله نمیشه ابرو میره بخای درز بدیم

نمیدونم عصری خودم شنیدم کوپ کردم

بهش بگو دوتا بزن تو دهنش گوشیشم ازش بگیر سرویسشم عوض کن بره به اون خانمه هم تذکر بده که دیگه همچین غلطی کرد میره به شوهرش میگه!

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
بهتره اول با اون خانوم در خفا صحبت کنند و با زبان تهدید از بچه خواهرتون دورش کنند. بهش بگن دیگه حق ن ...

پسر خواهرش خودش کرم داره میره یکی دیگرو پیدا میکنه از پسرای نوجون شر دیدم بخاطر شغلم زیاد دیدم 

خیلی نسل جدید مخصوصا پسراش پرروان تربیت نشدن اینستا و اینترنت دیدن خیلی گستاخن کارم طوریه اینارو زی ...

دقیقا منم همینو میگم 

درسته این نسل اینطوری ان اما تاحدی میشه جلوشونو گرفت

واقعا نمیدونم داریم به کجا کشیده میشیم😑

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
یعنی با این کار درست میشه؟

بنظر من اره مخصوصا اون خانم که باید تهدید جدی بشه

و خواهرزادتونم ببرید روانشناس 

باید جلوشو بگیرید خیلی پررو شده

نمیشه بقران. حتی دست رو پدرش بلند میکنه حتی دو سه بار زده تو گوش خواهرم خواهرم از بدبختی  خودش و شوهرش صدا نمیکنه تو زندگیش باحال اینکه😐 هرچیزی خواسته فراهمش کردن. با پول حقوق کم  همه چیز ازادش گذاشتن.  مدرسه دوتا کوچه بالاتر سرویس براش گرفتن بهترین گوشی کفش کیف تغذیه  بهترین لپتاپ بهترین کامپویتر بهترین اتاق اصلا یه بار پدر مادرش روش دست بلند نکردن

2810