2777
2789

هرجا خوندم میگن آره ولی انگار فقط برای افتاد مسلمان و با ایمان بوده، شخصی رو داشتم که بخاطر بیماری قلبی توی سن کمی فوت کرد‌.. خیلی رنج هم کشید ولی خب دین نداشت و اهل نماز نبود این برای اونم صدق میکنه ؟ 

نه عزیزم ربطی نداره 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بندهاشو خیلی دوست داره گناهان بنده شو چند جا پاک میکنه تاراحت وارد بهشت بشه

۱)ازمون وسختی تو دنیا

۲)بیماری

۳)لحظه احتضار خیلی جان کندن رو براش سخت میکنه 

۴)تا قبل قیامت توبرزخ قسمت جهنمش عذاب میبینه تا پاک بشه

۵)اگر بعد قیامتم با این کارا پاک نشد وارد جهنم میشه چند سال میمونه تا پاک بشه 

هر کی براساس میزان گناهش خدا تو این ۵حالت گناهانش رو شست وشو میده

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

کلا هر سختی ای گناهان رو میشوره ، البته اگه حق الناس باشه اون جداست اون وابسته به رضایت یکی دیگه ست

حالا اینکه کامل بشوره یا بخشیش رو بستگی به شدت اون گناه داره

برای مومن و غیر مومن هم صدق میکنه ، غیرمومن هم اگه کار خوب کنه پاداش داره کار بد کنه سختی داره .. ولی خوب اون غیرمومن به وقتش متوجه میشه که به هر حال میتونست دستش پرتر باشه و این حسرت رو خواهد داشت

خدا هیچ کس رو بدون جزا و پاداش و تسویه ول نمیکنه ، اون میدونه چه جوری حساب کتاب کنه

افراد کافر هم اگر گناهانشون تواین دنیا با اون ۵حالت پاک نشد درجهنم پاک سازی میشن

مگر اینکه طرف مثل شمر ویزید وغیره اینقدر داغون باشه که درجهنم جاودان باشه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

کلا هر سختی ای گناهان رو میشوره ، البته اگه حق الناس باشه اون جداست اون وابسته به رضایت یکی دیگه ستح ...

والا اون شخص انقدر خوب بود و آنقدر خوبی به من کرد که باعث شد فکر کنم زندگی هنوزم قشنگی داره انقدر خوبی کرد بهم هیچوقت یه بدی ای ازش ندیدم خیلی وقتا هم کمک میکرد‌ به بقیه ولی میدونم که یه سری گناهان و اشتباهاتی هم داشته، ولی بنظرم واقعا لایق بهشت و رحمت الهیه‌..

2810