2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بیرون بگیر

اونا سیر نمیکنه منو باید ی دیس پر برنج و دوسه تا سیخ جوجه باشه با گوجه و لیمو فراوان😭🤌🏻

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
نه مامانم نیست دوره

عزیزم خدا حفظشون کنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیلی برای من کاربر پرفکتی هستی

ن جدی😍😂🥹

قربونت برم زن 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اونا سیر نمیکنه منو باید ی دیس پر برنج و دوسه تا سیخ جوجه باشه با گوجه و لیمو فراوان😭🤌🏻

وای😋

حالا یه سیخ بگیر حوست بره

برا یروز دگ خودت مرغ بگیر مزه دارش کن

کاملا جدی خدانکنه بمونی زیبا😂❤️

عزیز مهربون

نور و برکت ب زندگیت رفیق🤍

چقد خوشحال میشم بعضی کاربرا بام حرف میزنن

ذوق میکنم

عزیز مهربوننور و برکت ب زندگیت رفیق🤍چقد خوشحال میشم بعضی کاربرا بام حرف میزننذوق میکنم

مرسی قشنگم 

زندگی تو هم لحظه لحظه اش غرق در شادی و خوشبختی باشه 

مثل وجودت دوست داشتنی 

واقعا؟😂فدا ذوقت 

حالا اسمت چیه چن سالته

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

مرسی قشنگم زندگی تو هم لحظه لحظه اش غرق در شادی و خوشبختی باشه مثل وجودت دوست داشتنی واقعا؟😂فدا ذوق ...

ار بابا حس جالبیه تو تاپیکی بری نظر بدی

حالتو بپرسن🤤😂

مرصی رفیق مربونم🤍

من رضوانم۲۲ سالمه

ار بابا حس جالبیه تو تاپیکی بری نظر بدیحالتو بپرسن🤤😂مرصی رفیق مربونم🤍من رضوانم۲۲ سالمه

میفهمم

قربونت جانم🫂 

خوشوقتم رضوان جون منم پریسام ۲۳ و یک عدد آرمی

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

وای😋حالا یه سیخ بگیر حوست برهبرا یروز دگ خودت مرغ بگیر مزه دارش کن

🥺💋

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
2810