2777
2789
انقدر درمونده و عاحز شده بودیم با گریه ازته دل. صداشون میکردم براشون سوره یس نذر کردم تا اخرعمرم هرر ...

والله من تو همین موقعیتم هیچ کسی رو هم ندارم حتی دعام کنه از من مظلوم تر و بی کس تر کسی نیست  یه چشمم خونه یکیش اشک  اما هیچ امام و امامزاده ای جوابمو ندادن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزدلم هیچ وقت بدی نبینی میشع منم دعا کنی:) منم بیمارم

خداسلامتی بهت بده عزیرم 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

وقتی به آخر خط برسی و دیگه از همه جا نا امید بشی و اینقدر چشمت دنبال حرفهای این دکترا نباشه  و به این یقین برسی که فقط خدا و ائمه هستن که میتونن کمکت کنن اون وقته که واقعا به دادت میرسن. فقط باید خدارو باور کنی و ائمه رو واسطه کنی. من به تغییر اسم هم خیلی اعتقاد دارم. امتحانش ضرر نداره

هرچی دارم از حضرت زهرا (سلام الله علیها) استقربونش برمتوسل کن به خانوم باهاشون حرف بزن درد ودل کن چل ...

هرررچی توواین سالهای عمرم صداشون زدم جوابمو ندادن نمیرونم شاید پارتی بازیه

وقتی به آخر خط برسی و دیگه از همه جا نا امید بشی و اینقدر چشمت دنبال حرفهای این دکترا نباشه و به ای ...

والله سالهاس ته خط هستم هرررچی با سوز جگر صداشون میزنم جوابمو نمیدن نمیشه که هیج حاجتی به صلاح ادم نباشع   با عقل جور درنمیاو

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من شنیدم نذر نمک حضرت فاطمه ولی امتحان نکردم راستش میخام امتحان کنم

آدابشو میدونید دقیق چیه ؟

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
هرررچی توواین سالهای عمرم صداشون زدم جوابمو ندادن نمیرونم شاید پارتی بازیه

طرز نگاهتون همین جوریه ک چیزی ندیدین

شایدچیزی ک میخوایین به صلاحتون نیس 

شاید امتحانتونه

نمیدونم ولی طلبکارانه زشته 

واقعا؟ چی خوندید؟ چند روز و از کجا مطمئنید ایشون داده؟

اصلا شک ندارم ازطرف خانم بود

شبی که داداشم عمل داشت خواب دیدم تو یک تونل تاریک و شلوغ گم شدم راه خروج رو پیدانمیکنم یه خانمی که سید هست و میشناختمش امد دستمو گرف برد جلوی درخروجی وقتی نور رو دیدم ازخواب بیدارشدم

ان شالله خدابهت سلامتی بده

2810