2777
2789

دوستم ابروش در خطر بود به حضرت زهرا توسل کرد شب خواب دید خانم حضرت فاطمه زهرا به همراه عباسشون اومدن ابروش رو تضمین کردن

یه بنده خدایی مشکوک به یه بیماری خیلی وحشتناک بود میرفت مطب هر بار میگفت مامان فاطمه باهام بیا پیش دکتر کمکم کن، ازمایشاتش منفی در اومد خداروشکر

و هیلی چیزای دیگه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
طرز نگاهتون همین جوریه ک چیزی ندیدینشایدچیزی ک میخوایین به صلاحتون نیس شاید امتحانتونهنمیدونم ولی طل ...

شما گناه قضاوت رو گردنتونه 

چون طلبکار نیستم  و شما یادبگیر از چیزی نمیدونی صحیت نکن  چون قطعا توهمین موقعیت قرار میگیری  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی قربونت برم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
اصلا شک ندارم ازطرف خانم بودشبی که داداشم عمل داشت خواب دیدم تو یک تونل تاریک و شلوغ گم شدم راه خروج ...

چقدر صداش زدید مگه؟  چه کارایی برای این خانم انچام دادید جوابتون داد

دعایی که از ایت الله فاطمی هست برای شفای بیماره

اون دومی دعای عظیم الشانی هست فوق العادست ترکش نکن بخون  وقتی میخونیش بابهترین الفاظ داری خداروصدامیکنی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
آدابشو میدونید دقیق چیه ؟

اره 

نمک نظر میکنید برای حضرت فاطمه 

که بعدن که به حاجتتون رسیدین همون اندازه که نظر کردین بدین ب نیازمند 

اول با حضرت فاطمه در و دل میکنی بعد حاجتت میگی و نظر میکنی 

اره نمک نظر میکنید برای حضرت فاطمه که بعدن که به حاجتتون رسیدین همون اندازه که نظر کردین بدین ب نیاز ...

من نمکی که نذر کردمو خریدم و بردم امامزاده پخش کردم از نیازمند بودن طرف خبر نداشتم یعنی اینجوری قبول نیس

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
وقتی به آخر خط برسی و دیگه از همه جا نا امید بشی و اینقدر چشمت دنبال حرفهای این دکترا نباشه و به ای ...

دقیقا همین که شما میگی وقتی از همه چیز و همه کس ناامید بشی در خونه خدا و ائمه بری حتما جواب تو میده

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
اینکه میگی اینقدر یعنی چند روز؟ و چه ختمی؟

من تو حالی نبودم بتونم ختم بر دارم ولی مامان و خواهرم یعنی کل فامیل این کار رو میکردن من فقط خدارو صدا میزدم به حضرت زهرا متوسل شدم حضرت ام البنین و صدا میزدم به حضرت ابوالفضل قسمش دادم توام از ته دل بخواه بدون هیچ کس جواب تو نمیده جز خود خدا 

پس چرا جواب منو نمیدن؟؟؟

من نمیدونم 

فقط میدونم وقتی از همه چیز و همه کس نا امید میشی فقط خدارو داری به ائمه متوسل شو حتما جواب تو میده 

اینم بدون خیلی سخته ولی صلاح کارمون تو خواسته ی ما نیست خدا به همه چیز آگاه 

چجوری؟بگو بلکه پسر منم شفا بگیره

وقتی از همه کس و همه چیز ناامید میشی برو در خونه ی خدا باهاش درد و دل کن از همه بخواه برای شفای پسرت دعا کنن براش قرآن بخون از ائمه بخواه اون وقت انشاالله به امید خدا  پسرت شفا پیدا میکنه