دوستم ابروش در خطر بود به حضرت زهرا توسل کرد شب خواب دید خانم حضرت فاطمه زهرا به همراه عباسشون اومدن ابروش رو تضمین کردن
یه بنده خدایی مشکوک به یه بیماری خیلی وحشتناک بود میرفت مطب هر بار میگفت مامان فاطمه باهام بیا پیش دکتر کمکم کن، ازمایشاتش منفی در اومد خداروشکر
و هیلی چیزای دیگه
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
من تو حالی نبودم بتونم ختم بر دارم ولی مامان و خواهرم یعنی کل فامیل این کار رو میکردن من فقط خدارو صدا میزدم به حضرت زهرا متوسل شدم حضرت ام البنین و صدا میزدم به حضرت ابوالفضل قسمش دادم توام از ته دل بخواه بدون هیچ کس جواب تو نمیده جز خود خدا
وقتی از همه کس و همه چیز ناامید میشی برو در خونه ی خدا باهاش درد و دل کن از همه بخواه برای شفای پسرت دعا کنن براش قرآن بخون از ائمه بخواه اون وقت انشاالله به امید خدا پسرت شفا پیدا میکنه