2777
2789

به وقتش ازدواج هم میاد.

از مجردی هر چی بیشتر بهره ببری ازدواج بهتر میشه. البته قبول دارم واقعن سن ازدواج رفته بالا تازه مطلقه هم میان تو مارکت کار برای مجردها سخت تر شده 😢

پسرا و آقایونی که همسرشون از دست دادن ،کمتر سراغ ازدواج میرن و کمتر غصه مجردی میخورن چون بلدن نهایت لذت از اوقات آزادشون ببرن ولی خانمها نه

اگه مجرد باشه که فکر می‌کنه وظیفه اش که وارد تاهل و سختیهای بچه داری و تاهل بشه و دراین صورت زندگیش معنا داره 

اصلا نمیتونن وقت آزادشون به خوشی و لذت سالم بگذرونم

اگه شوهرشون از دست بدن که دیگه بدتر 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
پسرا و آقایونی که همسرشون از دست دادن ،کمتر سراغ ازدواج میرن و کمتر غصه مجردی میخورن چون بلدن نهایت ...

بله متاسفانه همین طوره 

بعد هم دوستای آدم ازدواج میکنن آدم احساس تنهایی میکنه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله متاسفانه همین طوره بعد هم دوستای آدم ازدواج میکنن آدم احساس تنهایی میکنه.

نباید خودشون محدود به دوست و رفیق کنن

مردها رفیقاشون ازدواج کنند تازه زوم میکنن روش و بیشتر سمت مجردی میکشوننش ،هرچند اشتباهه

جامعه زن ها باید کم کم یاد بگیرن مسیر زندگیشون پراز لذت شخصی باشه ،این لذت فقط گردش و تفریح نیست گاهی با کار و درآمد و خرید اتفاق می افته 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
نباید خودشون محدود به دوست و رفیق کننمردها رفیقاشون ازدواج کنند تازه زوم میکنن روش و بیشتر سمت مجردی ...

خودم متاهلم اما چون بچه ندارم دقیقن دارم راه لذت از بردن از زندگی رو با کار کردن و احساس شادی از درونم پیدا میکنم. بعد از یک دوره افسردگی خیلی حال روحیم بهتره الان.