2777
2789

بچه‌ها من تهِ دلم خالی شد و عمیقا بغض کردم. آدم امروزی‌ای هستم، ولی خب مقیدم و معتقدم. جدای از این‌ها واقعا نه سرِ قرار رفتم، تا رابطه‌عاطفی نه هیچی. سرم تو زندگی و کتابای خودم غرق بوده. 

نمی‌گم مریمِ مقدسم، نه نیستم.

ولی توقع دارم در آینده با یه مردِ پاک آشنا بشم.

مردی که قبلِ من عاشق نشده باشه. رابطه‌‌ی‌جنسی نداشته باشه، غريزه‌ی‌جنسی‌شو تا حد زیادی مدیریت کرده باشه، دنیا رو مثلِ من ببینه..

انصاف و وجدان داشته باشه..

واقعا طبق دیده‌ها و شنیده‌ها همچین مردی دیگه در جامعه نیست و یا کمه-

من واقعا گذشته‌ی طرف برام مهمه . .

اگر هیچ‌وقت کسی که معیارهام‌ و داشته باشه پیدا نکنم چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه جنسی نداشته باشه یه چیزی ولی عاشق نشده باشه دیگه فکر نکنم😐

شما قلبت نمی‌گیره اگر اولین‌ عاشقی‌شو با شما تجربه نکنه؟

فکر کن قبلا انگار شور و شوقش و یه‌جا خرج کرده..

شما قلبت نمی‌گیره اگر اولین‌ عاشقی‌شو با شما تجربه نکنه؟فکر کن قبلا انگار شور و شوقش و یه‌جا خرج کرد ...

رابطه صرفا برای هوس خیلی فرق داره با رابطه ای که آدم با عشق زندگیش تجربه میکنه. پس نگران اینم نباش

شما قلبت نمی‌گیره اگر اولین‌ عاشقی‌شو با شما تجربه نکنه؟فکر کن قبلا انگار شور و شوقش و یه‌جا خرج کرد ...

ولی آدم ممکنه دوباره عاشق بشه عشق ممکنه دوباره پیش بیاد طوری که بخاطر نرسیدن به نفرقبلی خداروشکر کنی

منم مث توام اسی واس همین اعصابم خرد میشه سنم ۳۲ هس هنوز نمیتونم ب کسی اعتماد کنم اونایی هم ک میگن قبلا رابطه نداشتم شرایط دیگه شون جور نمیشه باهام . طرف حداقل رابطه اینا نداشته باشه ولی خب بدرک ک مثلا قبلا میخاسته یکیو ولی جور نشده ولی رابطه اینا و ... خوشم نمیاد 

عزیزم هیچ وقت بادیدن این سایت قضاوت نکن

هستن هم مردای پاک وزنای پاک 

چون منو شما با توجه به ادمای این سایت قضاوت میکنیم فکر میکنیم کل مردا وپسرا داغونن وناپاک درحالب کاملا غلطه 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

2810