2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقااااا نمیدونم منکه بیخیالش شدم حتی دردش بعضیوقتا تا پاهام هم میکشه

من چند ماهه اینجوری شدم رفتم دکتر میگه چیزیت نیست 

دگترام هیچی بلد میستن

من ۲۵ سالمه شما چند سالته؟؟؟

من چند ماهه اینجوری شدم رفتم دکتر میگه چیزیت نیست دگترام هیچی بلد میستنمن ۲۵ سالمه شما چند سالته؟؟؟

واقتی هم چیزی بلد نیستن میگن مشکل عصبی هست.

من فقط یکی از دکترها بهم گفت شاید برگشت ادرار داشته باشی vcug انجام بده که فعلا انجام ندادم.

۱۷ سالمه از درس و زندگی افتادم 

عزیزم من رفتم دکتر درد کنار ناف داشتم مخصوصا وقتایی که عصبی میشدم یا فست فود اینا میخوردم، دکتر برام کولونوسکوپی نوشت ولی من انجام ندارم سونو دادم مشکلی نداشتم بهم گفت احتمالا سندروم روده تحریک پذیر داری 

فقط اینو بهت بگم اگه میتونی کولونوسکوپی انجام بده باز دقیق تر ببین مشکلت چیه

من یه مدت دارو مصرف کردم و کمی بهتر شدم ولی در کل درمان خاصی نداره و باید باهاش زندگی کنی ولی سبزیجات خام نخور زیاد، حبوبات نفخشو کامل بگیر، سبک زندگیتو سالم کن ورزش کن انشالله بهتر میشی برات دعا میکنم گلم🤗❤️

عزیزم من رفتم دکتر درد کنار ناف داشتم مخصوصا وقتایی که عصبی میشدم یا فست فود اینا میخوردم، دکتر برام ...

کولونوسکوپی بیشتر جنبه بیزنسی داره 

اول باید آزمایش مدفوع بدی اگر موردی بود یا مثلا کاهش وزن داشتی کولونوسکوپی انجام بدی