2777
2789
عنوان

شوهرمو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 42 پست

والا درک چیز خوبیه خدا سر دشمن آدم نیاره این روز رو چطور میگی الویتش رسما اونا شدن پسر خانوادس باید حواسش باشه آدم از خود توقع داره ن بیگانه عزاداری و مراسمای بعدش خیلی ادمو درگیر میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا درک چیز خوبیه خدا سر دشمن آدم نیاره این روز رو چطور میگی الویتش رسما اونا شدن پسر خانوادس باید ...

دوتا پسر جوون دیگه هم داره .خانواده ی پدربزرگ شوهرمم تو اون ساختمونن کلا تنها نیست اخه

فوت پدر ومادر تحملش سخته مخصوصا اگه اوایل باشه،شما کاملا حق داری نگران آیندت باشی ازاینکه ریتم زندگیت برای مدتی بهم میریزه،ولی نگران نباش به مرور خوب میشه فقط باید صبور باشی،اوایل با کاراش مخالفت نکن اصلا وجبهه نگیر،

دوتا پسر جوون دیگه هم داره .خانواده ی پدربزرگ شوهرمم تو اون ساختمونن کلا تنها نیست اخه

بنظر من بهترین کار اینه فعلا ب پرو پاش نپیچی ازشم توقع نداشته باشی ک خدای نکرده از روی نفهمی حرفی بزنی ک ازت کینه بگیره اتفاقا ت رنگش بزن دلجویی کن حالشو بپرس یادش میمونه اینا

ااای بابا چطور دلشون میاد اخه

بابا گول نزنین مردمو 😐

یکیو دیدم تاپیک زده بود منو بچم اومدیم کنارخیابون خوابیدیم بعد رفتم دیدم یچیز دیگه گذاشته 😐😐

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

سمی پرو‌پلاس

واقعا فقط اینایی که باورمیکنن 🤣 به شخصه یکیش خودم*

الان تاپیک های استارتر روببین بازدید نخورده اینطوری میخواد گول بزنه

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..