2777
2789

الان فقط فش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب هوش مصنوعی

بهشت در فرهنگ‌ها و ادیان مختلف تعاریف متفاوتی داره، اما به طور کلی به عنوان جایی توصیف می‌شه که آرامش، سعادت، و خوشبختی بی‌پایانی در اون وجود داره. در ادیان ابراهیمی مثل اسلام، مسیحیت و یهودیت، بهشت محلی است که پرهیزگاران و نیکوکاران پس از مرگ به آنجا می‌روند تا پاداش نیکوکارانه‌ی خود را دریافت کنند.

در ادبیات فارسی، بهشت به عنوان باغی با چشمه‌ها و درختان سرسبز، پر از زیبایی و نعمت‌های الهی توصیف شده. در واقع، بهشت نمادی از آرمان‌شهر و کمال مطلوبی است که انسان‌ها آرزو دارند به آن دست یابند.

آیا مفهومی خاص از بهشت در ذهنتون هست که دوست دارید درباره‌اش بیشتر بدونید؟ یا شاید شعری که به این موضوع اشاره داره؟ 🍃🌟

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

بخونم براتون؟

گلپری جووونن💃(جواب بدید)

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡