2777
2789
عنوان

یعنی همه تک فرزندا اینطوری هستن❓❓❓🙄☹️😩

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برعکس پسر من هرچی من و باباش بهش کار میدیم باهاش صحبت میکنیم انگار نمیفهمه

گفتن و صحبت فایده نداره اینکه فورا برای انجام کاراش دست ب کار نشین و دلسوزی پدرانه و مادرانه نشون ندین بهتر جواب میده 

من خودم تک فرزندم 

دیگه الان که بزرگ شدم اما نسب به دوستام وابستگی مادی بیشتری به مادر پدرم دارم

و واقعا یکی از مشکلاتم اینه که نمیتونم از حق خودم دفاع کنم

یه عالمه مشکل هست که ناشی از همین تک فرزندی من،مثلا کمال گرایی یا وسواس،اینا توی روانپزشکی هم تایید شده

من خودم به همه توصیه میکنم که شما رو جان هرکی دوست دارید به خاطر اینده خودتون و بچه هاتون حداقل دوتا بیارید و یدونه تک نداشته باشید

نه ولی اشتباهت خیلی محرز بود

😂چشم

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

من خودم تک فرزندم اینطوری نیستم تک فرزندی خیلیم خوبه هم از نظر مالی هم عاطفی . تو جامعه الان کسی دیگ ...

ارث و میراث‌ خوشگلم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

چه ربطی به تک فرزندی داره. اتفاقا اکثر تک فرزندای اطرافم مستقل و با جنم و مسئولیت پذیربودن

نه جبهه نگیرید ،یک مقدارش طبیعیه.چون بچه ی دیگه ای نبوده که بخوان باهاش بازی کنن به هم زور بگن و یکسری چیزها رو تو بازی از هم یاد بگیرن.

ولی دلیل نمیشه بگیم تک فرزندا همشون اینجورین،دختر من که،همه کاراش رو یاد دادم از سه سال و نیمه گی شروع کردم تا پنج سالگی همه کاراش رو خودش انجام می‌داد.

من خودم تک فرزندم اینطوری نیستم تک فرزندی خیلیم خوبه هم از نظر مالی هم عاطفی . تو جامعه الان کسی دیگ ...

بیا اینم از تک فرزند جامعه که اینجوری می‌نویسه ارث و میراث😁😄😄😁

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

پسرِ همسرم سال ها تک فرزند بود اما اصلاً این جوری نیست رفتاراش.

الان که ۱۵ سالشه من حتی بهش نمیگم اصلاً اما می بینم خودش رفته مرغ برام پاک کرده،،کاراش رو انجام میده،،از بچگی همین بود،،به نظرم ربطی به تک فرزندی نداره.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

ههیچ وقت حسرت نبوده براتون خواهر برادر نداشتید؟

نه چون تو فامیل و دور اطراف میبینم همه از دست خواهر برادراشون شاکین و حسرت میخورن الان دیگه دنیا فرق کرده جای خواهر و برادر و دوست پر میکنه مثل اینکه شما بتونی خواهرتو خودت انتخاب کنی 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

2810