2777
2789
عنوان

یعنی همه تک فرزندا اینطوری هستن❓❓❓🙄☹️😩

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 62 پست

نه.منم پسرم تک فرزنده بحدی عاقله که نگو.زبانزده تو مدرسشون تو فامیل.به بچت مسئولیت بده پسر من از سه سالگی مسئول حمع کردن وسایلش خودش بود تا کردن لباسا جمع کردن اسباب بازیا یعنی ذره ای اذیت نشدم سر این بچه خیلیم باادبه و از حق خودشم میتونه دفاع کنه کلا از ایناست که همیشه بقیه دنبال بازی کردن باهاشن و سرش دعواست

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم تا زمانی که تنها بود به شدت لوس، خجالتی، بی دست و پا، کم رو و وابسته بود اما الان باوجودی ک ...

چه خوب همه بهم میگن دومی رو بیاری بهتر میشه اما میترسم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

من بچه آخر بودم و تک و تنها بودم یه جورایی 

مستقل شدم در نهایت اما سختی زیاد کشیدم

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

ارث و میراث

😂بخدا امتحان املا نیس

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

نه.منم پسرم تک فرزنده بحدی عاقله که نگو.زبانزده تو مدرسشون تو فامیل.به بچت مسئولیت بده پسر من از سه ...

برعکس پسر من هرچی من و باباش بهش کار میدیم باهاش صحبت میکنیم انگار نمیفهمه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
2810