این_منمم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 8634 عنوان چرا کفش سایز بزرگ تولید نمیکنن واقعا⁉️ 175 بازدید | 30 پست این همهههه خانوم با سایز ۴۰، ۴۱ حتی ۴۲ چرا باید این همه سختی بکشیم واسه پیدا کردن کفش خب تقاضا که زیاده واقعا واسم سواله چراسایزای بزرگ عرضه نمیشه خاک به سرشون اه 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼 دیروز | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2875 کلا گندزدن ی کفش سایز مناسب یا ی کفش باکیفیت پیدانمیشه من هرچی میخرم یبارمیپوشم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 2723 اینا که خیلی عادیه تو شهر ما راحت پیدا میشه :/شما کجایین عاشق پیتزا 🍕❤️
405سفید عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1419 خانم پا درشت و بزرگ کمه دیگه منظورت کفش زنانه هست ؟ معجزه شکر گزاری
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 19616 سوال منم هست یه جا رفتم کفش بخرم ینی فروشگاه بزرگ کفش بود سایز من نبود حتی ۳۹ هم نبود چه برسه ۴۰ ۴۱رفتم جای دیگه فقط یکی دومدل سایز ۴۰ داشت خداروشکر مدلشم دوست داشتم عاشق امام زمانم❤
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 24257 و همچنین شلوار قد بلند😑 من قد نود و پنج به زور پیدا میکنم هر بار صد که اصلا پیدا نمیشه
viara عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4216 مانتوهاشون😑من همیشه قد آستین برام کوتاهه با اینکه خود مانتو اوکیه "بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
panah81 عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 2196 خب چون کمه ، و هرمغازه ای نمیاره رو دستش بمونه ،واقعا فروشش سخته
این_منمم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 8634 اینا که خیلی عادیه تو شهر ما راحت پیدا میشه :/شما کجایین تا ۴۰ هست والا من تا حالا هر چی کفش رفتم گفتن آخرش۴۰اونام اکثرا قالب کوچیک 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
آنشرلی_باموهای_مشکی عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 10668 تو مشهد دو سه تا مغازه هست خیابان دانشگاه ک همیشه سایز بزرگ دارن اما مدل های قدیمی☹️ ❤️امیرالمؤمنین علی علیهالسلام❤️
فرشته۳۹ عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 5080 منم خیلی بدبختی دارم سایز پام ۴۱ شهر خودمو زیر و رو کردم پیدا نشدولی مشهد خیابون شیخ حر عاملی خیلی کفش های خوب سایز بزرگ هم داره
aramiss38 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1993 توو شهر ما کفش فروشی چهار پنج تا بیشتر نیست سایز من ۴۱واقعا معضلیه دیروز خرید اینترنتی کردم خدا کنه اندازه باشه