2777
2789
عنوان

پسر23ساله همسایمون خودکشی کرد🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به درک پسری که دنبال رابطه قبل از ازدواجه حقشه

چه دختر چه پسر جفتشون حقشونه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
نترس اگه طرف مقابلت نداره مشکلی نیست فقط مراقب باش و تست بده

من از کجا بدونم داره یا نه

دیشب بعد رابطه اونیکی دوسدخترش زنگ زد بعد ک من اومدم خونه دیدم بلاکم کرده😭😭😭الان از کجا بفهمم نداره یا داشته

رابطه های محافطت نشده و با هر کسی تو رابطه رفتن آخر و عاقبتی نداره ،اکثریت اینایی که مریضن نمیگن ،من دلهره ازدواج دخترمو دارم از کجا میخوایم بدونیم طرف مریصی داره یا نه ،حالا ایدز و هپاتیت تو ازمایشات قبل ازدواج مشخص میشه ولی زگیل و اینا که مشخص نمیشه 

تو خبرا شنیدم ک ایدز تو ایران زیاد شده

چندروز پیش تو خبرا خوندم ۴۰ و خرده ای هزار نفر آمار تخمینی زدن ولی به نطر من خیلی بیشتر از این حرفاست ،روابط جنسی خارج از چهارچوب خیلی زیاده شده و این امار به نظر خیلی خوشبینانه ست

من از کجا بدونم داره یا نهدیشب بعد رابطه اونیکی دوسدخترش زنگ زد بعد ک من اومدم خونه دیدم بلاکم کرده� ...

چرا انقدر دنبال رابطه قبل ازدواجین؟

چرا برای خودتون احترام قائل نیستین؟

وارده رابطه میشین و خودتونو خیلی دم دستی میکنین؟

2810