mbam مدیر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 عنوان بیاین براتون آیت الکرسی بخونم ( ادای نذر ) ✨✨🌸 | مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 28 پست نذر کرده بودم که اگه حاجت روا بشم واسه ۱۰۰۰ نفر از کاربرای نی نی سایت آیت الکرسی بخونم حاجت تون رو بگید تا براتون بخونم 🤍🤍🤍 خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄 دیروز | 18:27 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 لطفاً دعا کن خدا هر چی زودتر پسرم رو به راه راست هدایت کنه قبل از اینکه دیر بشه خوندم برات امیدوارم مشکلت زودتر حل شه ❤️ خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄
mbam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 با قلب پاک به نیت قبولی من توی تکمیل ظرفیت بخون❤️🙏🥲 عزیزدلم برات خوندم ❤️❤️❤️امیدوارم قبول شی✨ خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄
mbam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 منم برات آیه الکرسی خوندم❤️بابت این که این ماه باردار باشم ❤️ عزیز دلم مرسی برات خوندم ❤️❤️❤️ خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄
mbam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 واسم میخونی دعا میکنی اگر به صلاحمه بهش برسم یه چیزی بهم بگه آشوبم🙂 عزیزم برات خوندم امیدوارم اگر به صلاحته بهش برسی ❤️❤️ خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄
mbam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 خداروشکر که حاجت روا شدی❤️اسمم انیس خیلی دلم تنگشه دعا کن رامینم برگرده😔😔 ❤️❤️❤️خوندم برات عزیزم خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10975 عزیزم برات خوندم امیدوارم اگر به صلاحته بهش برسی ❤️❤️ ممنونم مهربونم منم واستون میخونم♥️ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
خاتون1381 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 484 ❤️❤️❤️خوندم برات عزیزم فداتشم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده❤️ خدایا شکرت❤🌹
niloofareabiii عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 7287 ب نیت من اسمم الهامدعا کن نذرای منم زود قبول شن با دل خوش ادا کنم پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
mbam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 برا منم میخونی عشقم خوندم برات عزیزم ❤️ خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄
mbam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 ب نیت من اسمم الهامدعا کن نذرای منم زود قبول شن با دل خوش ادا کنم خوندم عزیزم ❤️❤️ خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄
mbam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 عزیزم. برای منم میخونی خدا حاجتم بده. خیلی دلم شکسته عزیزدلم برات خوندم ❤️❤️❤️امیدوارم زودتر مشکلت حل شه نماز شب خیلی خوبه حتما بخون ، لازم نیس یازده رکعتو بخونی میتونی فقط شفع و وتر رو بخونی و تو قنوت وتر میتونی به فارسی از خدا حاجاتتو بخوای خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄
mbam مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 511 خیلی دوستون دارم امیدوارم بهترینا براتون رقم بخوره ❤️❤️❤️❤️❤️ خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄