2777
2789
عنوان

به خدا ترشیدن بهتراز این شوهر کردن هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 153 پست
عزیزم شما با فوق لیسانس اگر یه کارگر ساختمون میومد خاستگاریت قبولش میکردی؟

قبول نمیکردم نه بخاطر تحصیلات خودم

بخاطر اینکه از دید من اون آدم تلاشی برای رشد خودش نکرده

شوهر من لیسانسه از من پایین تره ولی رشد یافتش

هم تو کارش هم اخلاقش

اگه سیکل هم داشت با این شخصیت قبول میکردم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک هاتون نشون نمیده که شاغل باشید این همه هم توضیح لازم نبود توی ازدواج آدم میخواد با سطح خودش ب ...

من تاپیکی نزدم تاحالا

کاربری همونطور ک تو امضا نوشته دست دو نفره

و تمام اطلاعات و تاپیکا برای دوستمه

همون باااادبه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
قبول نمیکردم نه بخاطر تحصیلات خودمبخاطر اینکه از دید من اون آدم تلاشی برای رشد خودش نکردهشوهر من لیس ...

خب دیگه حرف این بنده خدام همینه میگه یکی هم سطح خودم میخام چون هم تحصیل کردس هم شاغله مشکل حرفش چیه که انقد توپیدین بهش کسی که زحمت میکشه درس میخونه حقشه ک شوهر درس حسابی گیرش بیاد 

تو فکز کنم یه شوهری کردی که از خودت صدبرابر پایین تره شاید دسشویی میشوره اینطوری بهت فشار اومده

قول میدم حتی دسشویی شورشم دنبالت نیست

من تاپیکی نزدم تاحالاکاربری همونطور ک تو امضا نوشته دست دو نفرهو تمام اطلاعات و تاپیکا برای دوستمههم ...

ولش کن بابا اینجا میگه بنز دارم از اون ور 10 تا تاپیک زده چطور یارانمو جدا کنم. 

خب دیگه حرف این بنده خدام همینه میگه یکی هم سطح خودم میخام چون هم تحصیل کردس هم شاغله مشکل حرفش چیه ...

من اصلا چیزه دیگه میگم 

بیخیال

شما درست میگی عزیزم

ولش کن بابا اینجا میگه بنز دارم از اون ور 10 تا تاپیک زده چطور یارانمو جدا کنم.

به بقیه هم میگه نقی معمولی😂😂

خودش رحمته فکنم

عزیزم من بابام راننده ماشین سنگینه مگه شما میدونی و زحمتایی همون کارگر می‌کشه مگه کارگر حق زندگی ندا ...

اره منم با همین موافقم هرکسی با هم سطح خودش منم هیچ وقت دنبال بالاتر از خودم نیستم.اصلا هم به کارگرا توهینی نکردم خواستم بدونم کسی که انقد داره میگه دنبال دکتر مهندس نباشین خودش با همچین کسی ازدواج میکنه یا نه

قبول نمیکردم نه بخاطر تحصیلات خودمبخاطر اینکه از دید من اون آدم تلاشی برای رشد خودش نکردهشوهر من لیس ...

خب همون دیگه چون شوهر کردی به یه ادمی که از خودت پایین تر بود  عمر و جوونی تو گذاشتی پاش داغون شده قیافت از عکست معلومه چیزی از جوونیت نمونده .دوست داری همه برن شوهر کنن به کسی که از خودشون پاییح ترن 

عقده ای من قرار نیس مثل تو فکر کنم 

منی که هم خوشگلم هم تحصیلات دارم موقعیت شغلی خوب دارم خواهر و برادرم خارج اند

پول از صد جا میگیرم

قرار نیس مثل تو برم شوهری کنم که از خودم پایین تره و عمر و جوونیمو به فنا بدم مثل تو 

2810