2777
2789
عنوان

به خدا ترشیدن بهتراز این شوهر کردن هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 153 پست
شما ک با سوادی عزیزم ی آدم سواد دار هیچوقت روی آدما رتبه نمیزاره ک کی معمولی و کی برتره اوکی؟

چرا گلم اتفاقا میزاره

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحصیلات خودتون چی هست

فوق لیسانس ریاضی محض

تحصیلات مهم نیست

مهم دیدگاه آدمه

من شرکتم ربطی ب رشتم نداره اصلا

کسب و کار و درآمدمو دارم

همسرمم شغلش عالیه

من حتی ۱ سکه بیشتر مهریه نگرفتم

و همه مهرمو بجز ۱دونه بخشیدم

آدم نباید مرد رو ب چشم عابر بانک ببینه

چون همین دیدگاه باعث میشه زن هم فقط آلت دیده بشه از دید مردا

باید دید و الویت رو روی انسانیت بزاریم نه پول

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اره اره من هنوز یارانه مو‌مگیرن اهان راستی یارانه خواهر و برادرامم میگیرم

آخه مشکل اینجاست کسی که باباش میلیاردر باشه کلا یارانه بهشون نمیدن. من خواهرم اینا یه کافه دارن همون سال قطعش کردن

بله مردی که هم رده خودت نباشه معمولیهمردی که از خودت پایین تر باشه معمولیه

مردی که از خودت بالاتر باشه هم تورو نمیگیره خوشگلم چون توعم براش معمولی هستی

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

فوق لیسانس ریاضی محضتحصیلات مهم نیستمهم دیدگاه آدمهمن شرکتم ربطی ب رشتم نداره اصلا کسب و کار و درآمد ...

عزیزم شما با فوق لیسانس اگر یه کارگر ساختمون میومد خاستگاریت قبولش میکردی؟

بله مردی که هم رده خودت نباشه معمولیهمردی که از خودت پایین تر باشه معمولیه

آخه تو بالا نیستی😐😑😐😑

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

جدی نگیر عزیزم مادرا گاهی از روی نگرانی یه حرفایی هم میزنن اتفاقا حواستو جمع کن با ادم درست و حسابی بری تو رابطه 

واسه دختر منم یه خاستگار داغوووون اومددد کل فامیل منو کچل کردن از بس گفتن خیلیم خوبه جواب مثبت بدین... ولی من پشت دخترم وایستادم چون اصلا زمین تا آسمون با سلیقه ی دختر من فرق داره... اگه قرار باشه شوهرش بدم بعد بشینم غصه بخورم که فایده نداره... یه آدم لایق باید بیاد که کل فامیل انگشت به دهان بمونن😉😁

مردی که از خودت بالاتر باشه هم تورو نمیگیره خوشگلم چون توعم براش معمولی هستی

آفرین

فوق لیسانس ریاضی محضتحصیلات مهم نیستمهم دیدگاه آدمهمن شرکتم ربطی ب رشتم نداره اصلا کسب و کار و درآمد ...

تاپیک هاتون نشون نمیده که شاغل باشید این همه هم توضیح لازم نبود توی ازدواج آدم میخواد با  سطح خودش بهترین انتخاب داشته باشه ربطی نداره

من با خانم کار ندارملفظ شما زشتهشوهر معمولی چه صیغه ایه؟مگه مرد فقط ب پولشه؟؟؟؟ارزش آدمارو با چی میس ...

تو فکز کنم یه شوهری کردی که از خودت صدبرابر پایین تره شاید دسشویی میشوره اینطوری بهت فشار اومده

عزیزم شما با فوق لیسانس اگر یه کارگر ساختمون میومد خاستگاریت قبولش میکردی؟

عزیزم من بابام راننده ماشین سنگینه مگه شما میدونی و زحمتایی همون کارگر می‌کشه مگه کارگر حق زندگی نداره اگه تو زن پایین تر از خودت نمیشی توقع نداشته باش مرد بالاتر از خودت بیاد بگیرتت تا همه با هم سطح خودشون ازدواج کنن بوس بهت 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

2810