2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

75 بازدید | 22 پست

خانوما من ۵سال جلوگیری داشتم ،گاها طبیعی گاها با وسیله بهداشتی، الان ۴ماهه فهمیدم تنبلی تخمدان دارم،میخام از اسفند ماه اقدام کنیم برای بارداری،شوهرم راضی نمیشه ازالان اقدام کنیم،توی اولسن سونوگرافی گفتن تنبلی تخمدان داری،بعد ۲ماه دوباره سونو تکرار کردم نوشته فقط یه کیست کوچیک تو تخمدان چپم هست و تنبلی تخمدانی دیده نشده،این ینی چی؟؟ولی من همه علائم تنبلی تخمدانو دارم،مثل هر۳۵روز یبار پریود شدن،موی زائد رو صورت و......،پریودای کم حجم،آزمایش زخیره تخمدانمم خوبه،این ماه یبار اقدام داشتم ولی پرسود شدم

باید اصلاح سبک کنید وزن کم کنید وتغذیه رو تصحیح کنید ورزش کنید 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید اصلاح سبک کنید وزن کم کنید وتغذیه رو تصحیح کنید ورزش کنید

تا حدودی رعایت میکنم،سعی میکنم روغن زیاد مصرف نکنم،ورزش توخونه میکنم،پیاده روی میرم،غذاهای سرد مزاج رو حذف کردم، مغزیجاتم میخورم 

واسه موهای زائد چانه وشکم واینا اول باید دارو مصرف کنید بعد دارو مصرف کنید 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

تا حدودی رعایت میکنم،سعی میکنم روغن زیاد مصرف نکنم،ورزش توخونه میکنم،پیاده روی میرم،غذاهای سرد مزاج ...

اگه کامل رعایت کنید خیلی خوب میشه من پیشنهادم اینه که به جای رفتن پیش متخصص زنان پیش فوق تخصص غدد برین واسه تنبلی تخمدان متخصص زنان اصلأ حوصله مارو ندارن بیشتر باردارهارو دوست دارن 

چه دارویی؟دکترم ۳ماه بهم پروژسترون داد،الان هم برای کیستم واسه ۲ماه ال دی داده

این داروها واسه از بین بردن کیست های کوچک خوبه ولی واسه علائم ظاهری باید داروهای دیگه مصرف کنید

اگه کامل رعایت کنید خیلی خوب میشه من پیشنهادم اینه که به جای رفتن پیش متخصص زنان پیش فوق تخصص غدد بر ...

عع واقعا؟دکتر غدد نمیدونستم،واقعا هم دکترم احساس میکنم زیادی شل گرفته،هرکیو میبینی تنبلی داره دکترش براش کلی قرص های جورواجور مینویسه دکتر من بلده همش سونو وازمایش بفرسته،یه داروی درست درمون نمیده،البته من هنوز اقدام نکردم،انشالله از اسفند ماه

این سونوگرافی اولیه که اینجوری نوشته بود،آزمایش بتاهم دادم منفی بود وپریود شدم

تخمدان پلی کیستیک یا همون تنبلی تخمدان هست 

این داروها واسه از بین بردن کیست های کوچک خوبه ولی واسه علائم ظاهری باید داروهای دیگه مصرف کنید

دکتری جز اینا چیز دیگه ای نداده فلا،الانم گفته دوماه وبگه بیا،نمیدونم اصلا چیکارکنم

دکتر به من گفت برو اقدام کن اگه تا یکسال باردار نشدی دوباره بیا 

از بهمن برو دکتر بگو یکساله اقدامم تا از همون اول دارو بنویسه برات از الانم اصلاح سبک کن

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
عع واقعا؟دکتر غدد نمیدونستم،واقعا هم دکترم احساس میکنم زیادی شل گرفته،هرکیو میبینی تنبلی داره دکترش ...

من رفتم پیش متخصص زنان اینقدر خودشو دست بالا گرفته بود اینقدر چرت وپرت بهم گفت خیلی خاله زنک بود شما اصلاح سبک کنید خیلی بهتره  تا داروی شیمیایی چون قصد بارداری داره میترسم روی جنین تاثیر بذاره بهتره از الان ویتامین ها وقرص آهن  رو شروع کنید مصرف سبزیجات رو بالا ببرین  ورزش کنید استرس رو کم کنید از هزارتا تخصص زنان بالاتره 

2810