2777
2789
عنوان

این‌چه منطقیه بعضیاتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 40 پست
میشه توضیح بدین فرقشون چی بود؟

شعور حکم می کنه وقتی یه چیزی بو داره ، دل بقیه میخواد و ممکنه نداشته باشن جلوی روی اونا نخوری

اما اینکه کسی در مورد مشکل نوزادش تو سایتی که برای این موضوع درست شده سوال می کنه اشکالی درش نیست چون اونی که بچه نداره قاعدتا نباید بیاد اینجا تا یاد نداشته هاش بیفته 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

شما درست میگی اما واقعا بردن خوراکیا گرون ب مدرسه واجب نیست چون بچها ب درک درستی نرسیدن و واقعا دلشون میکشه بچه میتونه توخونه بهترین چیزا رو بخوره ولی تومدرسه چیزی ببره ک همه بتونن برا بچهاشون تهیه کنن بهتره ب نظرم حالا مثلا توچهارساعتی ک مدرسه س اگ گوجه سبز نخوره اتفاقی نمیفته 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر تاپیکی عنوانش مشخصه اگه ناراحت میشن نباید وارد بشن وقتی من تو تلویزیون یه سریال یا فیلم یا اخباری ...

یا تاپیک ترسناک میزنن میگن‌ نزنین خانمای باردار گناه دارن میترسن و در اخرم گزارش میزنن تاپیک میترکه

خب عنوان مشخصههههه چرا میاین

شعور حکم می کنه وقتی یه چیزی بو داره ، دل بقیه میخواد و ممکنه نداشته باشن جلوی روی اونا نخوریاما این ...

مگه طلا یا لباس یا عکس غذا بو داره که میگن تاپیک نزنین؟بعد خب عنوان مشخصه چرا وارد میشن؟

یا تاپیک ترسناک میزنن میگن‌ نزنین خانمای باردار گناه دارن میترسن و در اخرم گزارش میزنن تاپیک میترکهخ ...

یا سوال درباره خانوماس میزنیم فقط خانما بیان اقایون فوری میان اعلام حضور میکنن ☹️

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
شما درست میگی اما واقعا بردن خوراکیا گرون ب مدرسه واجب نیست چون بچها ب درک درستی نرسیدن و واقعا دلشو ...

حالا در مورد بچه ها درست میگین نمیشه ازش توقعی داشت.ولی ادم بزرگ زشته این ادا اصوالا رو در بیاره

مگه طلا یا لباس یا عکس غذا بو داره که میگن تاپیک نزنین؟بعد خب عنوان مشخصه چرا وارد میشن؟

من که در مورد طلا و‌لباس چیزی نگفتم 

گفتم؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم