2777
2789
عنوان

مهمون بی شخصیت

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شعورشون پایینه بهتره بگم اصلا شعور ندارن

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
میگفتی خودمم می‌خوام باهاشون برم کسی خونه نیستواقعا اینا پروعنالبته نمونه ش خودم از نزدیک دیدم😑

اصلا نمیدونم ادرس خونمون رو از کجا آوردن شوهرم هی نگام میکنه معذبم حدودا هم سن منن 25 اینا رو دارن من 20 سالمه بعد زنه میگه من همسن تو بودم داشتم به شوهرم میدا/دم اینقدر حیوون و بی شخصیته

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

مامانت اینا مسافرتن یا میان؟ در رو باز کردی فکر کردی مامانته؟؟ مگه آیفون نداری

آیفون و نزدن در خونرو زدن در پایین نمیدونم چجوری باز بوده مادر پدرم خریدن

وای توروخدا جوابشو بده من اینجا دارم حرص میخورمممممم

جوابشو دادم گفتم من ادب ندارم اینم شما که ماشالا دکتر مهندسی سطح شعورت اینقدر بعد شوهرش گفت شوخی میکنید چقدر باهم منم گفتم من با کسی اینجا شوخی ندارم

آیفون و نزدن در خونرو زدن در پایین نمیدونم چجوری باز بوده مادر پدرم خریدن

خب پس میا مادرت اینا حالا یه دوساعتی تحمل کن میان ولی خدایی خیلی بی فرهنگیه من هفته پیش چهارشنبه به همسرم‌گفتم خیلی خسته ام اومدم از سرکار این هفته جایی نریم استراحت کنم دیدم ساعت ۳ بعد از ظهر زنگ زده میگه پسرعموم اینا اومدن تهران زنگ زدن گفتن شام میایم خونتونن من تا برسم خونه پنج و نیم شد بچم هم رفته بود با مهد شهرلازی نزدیک ۵ اومد گریم گرفته بود  ساعت هفت هم اومدن شبم موندن آخه بیشعوری تا چه حد اولا من شاغلم دوما خدا رو شکر موبایل اختراع شده اطلاعم نمیدن 

2810