2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
در اینجور مواقع گریه میکنم از استرس زیاد

هرچی گریه میکنم تا نیم ساعت آروم میشم دوباره یه ساعت بعد به شدت بهم میریزم؛ از شدت استرس دارم خفه میشم؛ بدبخای انقدرم کار و درس دارم نیاز به تمرکز دارم چی کار کنم😭😭

من اره...سه تا موضوع باهم😑😑😑دارم تحلیل میرم والا اروم نیستم...امشب یکیش حل میشه

خوش بحالت؛ منم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم دارم خفه میشم😭ای خدا کمکم کن😭

قرآن بخون.. با ی آدم مطمئن صحبت کن

ادمای زیادی رو دارم ولی نمیتونم با کسی حرف بزنم حس میکنم هیچکی حوصله نداره به درد دلم گوش بده، دلم نمیخواد سربار باشم😭

هرچی گریه میکنم تا نیم ساعت آروم میشم دوباره یه ساعت بعد به شدت بهم میریزم؛ از شدت استرس دارم خفه می ...

اول سعی کن یه چند دقیقه به خودت آرامش بدی نفس عمیق بکشی علت استرس رو از خودت بپرس سعی کن مدیتیشن کنی یا یه اهنگ آروم گوش بدی

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

اول سعی کن یه چند دقیقه به خودت آرامش بدی نفس عمیق بکشی علت استرس رو از خودت بپرس سعی کن مدیتیشن کنی ...

وقتی علت استرس باقیه چه کاری از دست من برمیاد؟🥲🧸

تو رفتی پیش روانپزشک قرص مصرف کنی؟ من هروقت یه مشکلی بوجود میاد به شدت استرس میگیرم و نمیتونم کنترلش کنم🥲

وقتی علت استرس باقیه چه کاری از دست من برمیاد؟🥲🧸تو رفتی پیش روانپزشک قرص مصرف کنی؟ من هروقت یه مشک ...

بخاطر درس و امتحان استرس میگرفتم رفتم دکتر قرص داد ولی انقدر حالم بدتر شد که بهتر نشد لرزش دست عدم تمرکز پرخاشگری بی حالی و احساس خواب‌آلودگی فقط چند تا از عوارض بود دیگه نخوردم بجاش سعی میکنم مدیتیشن انجام بدم 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱