2777
2789
عنوان

اگه شوهر شما همچین کاری می‌کرد ولش میکردین❓️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 33 پست
وقتی خوش زده زیر دلت فکر میکنه بقیه جاها واسه ادم ری@@@

توینتون ندید میگیرم فک میکنم تیکه آخر و نخوندی گفتم ت یه تاپیک گفتن مرد ی که بزنه ارزش موندن نداره و حقیری اون زن و ته دلم خالی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی اگه همه این توضیحاتی که الان دادی به اون زنایی که این حرفارو میزدن میدادی بهت میگفتم مث چسب دوقل ...

نه منکه عاشقشم بابا ولی ته دلم یه جوری شد گفتم خدایا یعنی من حقیرم؟

شما اگه بهت بگن با شوهرت بمونی حقیری، زندگیتو ول میکنی؟ هرکسی یه اخلاقی داره بجای اینکه برای روابط خصوصیتون مطیع  حرف غریبه ها باشید بهتره برید مشاور تا اخلاق بد شوهرتون کم کم کنار گذاشته بشه. این مردم واسه همه نسخه طلاق میپیچن اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه! 

عزیزم به این فکر کن که همه‌ی‌ ما ادما یه سری اخلاق بد داریم

حالا کسایی که اخلاقای خوبش بیشتر از بدش باشه زندگیش دوم میاره و برعکس

این خوبی هایی که گفتی واقعا توی کم ادمی پیدا میشه قدرشو بدون

البته شما هم قطعا خوبی هایی داری که این اقا اینجوریه باهات

شما اگه بهت بگن با شوهرت بمونی حقیری، زندگیتو ول میکنی؟ هرکسی یه اخلاقی داره بجای اینکه برای روابط خ ...

نه منکه عاشقشم بابا ولی ته دلم یه جوری شد گفتم خدایا یعنی من حقیرم؟یعنی بی ارزشم اصلا یه جوریم شد پیاما رو خوندم

خو مم مقصرم باهمه وجود قبول دارم ولی دیدم اینجا میگن همچین مردی ارزش نداره چون میزنه

خیلی به حرفای اینجا گوش نده

متاسفانه اکثر این سایت پر شده از دخترای ۱۴ الی ۱۸ ساله که اصلا زندگی متاهلی رو ندیدن و نظرای بیجا میدن

2810