2777
2789
عنوان

همسایمون میگه چطوری انقدر کباب می‌خورید یعنی عجیبیم ما

| مشاهده متن کامل بحث + 7069 بازدید | 269 پست
لرها معتقدن فقط خودسون کباب خورن و بقیه نهو این یه افتخاار و امتیاز بزرگگگگ میدوننن و هزاران بااار م ...

🙄🙄🙄

زمانی افتخار داره تو زندگیت پیشرفت کنی دیگه کباب خوردن افتخار نداره 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

درست صحبت کن 😐😐😐مگه من به قومی توهین کردم از هر بنی بشری میخوای بپرس میگه لرا خیلی گوشت دوست دارن ...

چقدر قوم پرستی

کلا انسان گوشت زیاد دوست داره

همین الان یکی لر بود میگفت ما ماهی یه بار کباب میخوریم

ربطی نداره که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره خواهر مگه ما چی میخوریم؟غذا همه گوشت مرغ ماهی اینجور چیزاست دیگه چه ربطی به لر بودن یا ...

جبهه گرفتنت برای چیه؟

عزیزم هر موقع ما گیر دادیم به شمالیا و قومیتیش کردیم مث اکثرا شمالی های عزیز که فک میکنن فقط شمال اردک و گردو و انار و.. داره شما بیا ربطش بده 

من قربانی فقر حوصله هستم که قدرت خریدن نقاب را نداشت خوشا آنان که داشتند و خریدند و عزیزند                شاید در جهانی دیگر🖤

🙄🙄🙄زمانی افتخار داره تو زندگیت پیشرفت کنی دیگه کباب خوردن افتخار نداره

چقدر بچه ای شما که بحث انداختی تو تاپیکم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

دوستان چون شما گوشت کم می‌خورید و اعتقادتون اینه گوشت زیادی مضره ..دلیل نیست اسی هم مثل شما فکر کنه که ..خوب شما رعایت کنید گوشت کم بخورید ..چرا برا ایشون نسخه می‌پیچید ..والا هر کسی راه روش خودش داره برا زندگی ..

عزیزم یه تاپیک بزنی میفهمی لرا بیشتر از همه گوشت دوست دارن

به شخصه یه ترکم و عاشق گوشت چه ربطی داره🙄

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

به شخصه یه ترکم و عاشق گوشت چه ربطی داره🙄

۲۴ ساعته گوشت میخوری ؟

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
عزیزم همه ما خونمون گوشت داریم منتها یه روز کباب یه روز ابگوشت ادم باید برنامه غذایی داشته باشه هروز ...

شاید شمادوست نداشته باشی هرروز کباب بخورید ولی اسی دوست داره لرا معروفن دیگ چرا کشش میدی

جدی میگین؟

اره کباب یه سبک زندگیه برای لرها اونم بختیاری ها بیشتر واقعا تو هیچ قومیتی انقد کباب خور ندیدم 

ساکن تهرانم

بابام فارس 

مادر شوهرم شمالی

پدر شوهرم کورد

جاریام ترک

هیچکدوم مث لرا عشق کباب نیستن

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لرا عاشق گوشتن

ولی عاشق گوشت بودن ربطی به قومیت نداره ها مطمعن باش همتون هم اینطوری نیستید

کباب اکثر ایرانیا دوس دارن از رستورانا چلو کباب کباب کوبیده و... قشنگ میشه فهمید 

🎀

چقدر بچه ای شما که بحث انداختی تو تاپیکم

من بحث ننداختم تو تاپیکتون واقعیتو گفتم 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810