2777
2789
عنوان

زرنگا کجااان😈میخوام یکیو امتحان کنم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 82 پست
ناراحت بشه نشه مهم نیس ، مهم خودتی ، اگر اینجوری برخورد نکردی و بفکر ناراحتی بقیه باشی آخر سر خودت آ ...

خب اخه نماینده خانما اصلا کاری نمیکنه مجبورم 

تنها واسطه مون با اموزشه

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بنظرم وجهه خوبی ندارع..

اره اینو شوخی کردم. ولی اول و اخر میفهمه که شما هستین با اسم و. کاربری خودتون بهش پیام بدین غریبه که نیس که میترسین

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

خب اخه نماینده خانما اصلا کاری نمیکنه مجبورم تنها واسطه مون با اموزشه

نمی‌دونم گلم  تو گروه کلاسی مطرح کن مسائل رو پی وی جواب نداده یا خیلی دیر جواب بده متوجه میشه

اره اینو شوخی کردم. ولی اول و اخر میفهمه که شما هستین با اسم و. کاربری خودتون بهش پیام بدین غریبه که ...

خب اونا بد میدونن دختر بره دنبال پسر..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

دیگه این حرفا مال قدیما بود الان دیگه دخترا دارن مخ زنی میکنن خیالت راحت بهش پیام بده خوشالم میشه

چرا باید خوشحال شه😑😂اما من دخترم ولی تاحالا پی مخ زنی نبودممممممم  

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

چرا باید خوشحال شه😑😂اما من دخترم ولی تاحالا پی مخ زنی نبودممممممم

وقتی بفهمه یه خانم محترمی دوسش داره خوشال نمیشه؟ 

دیگه اگه میخایش باید مخ زنی کنی 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

وقتی بفهمه یه خانم محترمی دوسش داره خوشال نمیشه؟ دیگه اگه میخایش باید مخ زنی کنی

بلد نیستم ولی😑

میخای اکانتشو بده من برات مخشو بزنم مگه بقیه که مخ زنی میکنن روز اول بلد بودن شمام یاد میگیری

ولی اگ میشه بگید چجورییییییی مخشو بزنم

الن پیجشو فالو کردم..پیامم بدم؟

پیجش بازه

2810