2777
2789
عنوان

🔪هرکی میترسه از مرده نیا😱😱🚫❌️🚫❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 29 پست
من مامانم ۶،۷ ماه قبل فوتش همه مرده ها رو تو خواب میدید،خودش میگفت انگار مرگم نزدیکه🥲

اره منم خیلی شنیدم مثلا یه پیرمرده بود میگفت خواب مرده میبینم یهو کلا مهربون شد با اوناییم مشکل داشت اشتی کرد رفت خونشون سر یک ماه نشدمرد😐

💍♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر،، کاش امشب خواب ببینی من مرده م😜😜

دوراز جونت دیشب خواب دیدم خودم مردم برگشتم😐یعنی شاید برات مسخره بیاد اینقد خواب چرت میبینم ارزومه بمیرم عصبی شدم

💍♥️

بله 

زمانی که پدربزرگم فوت کردن ، پدرم روز دوم خاکسپاریش خواب دیده بود که پدربزرگم توی مراسم عزای خودش خندون و شاده و داره وضو میگیره که نماز بخونه ، بعد پدرمو میبینه پدرمم تعجب میکنه میگه مگه شما نمرده بودی؟ پدربزرگمم میگه چرا ولی باید یچیزی رو میگفتم و بعدش میرفتم حالا گفتم وقت نمازه و نمازم رو هم بخونم .

بعد از خوندن نمازش به بابام گفته که کتابای منو که دادی حوزه(کتابای پدر بزرگم رو پدرم بعد از فوتش داد حوزه تا بقیه استفاده کنن و در حقش دعا کنن) 

میگه بین اون کتابا یه کتابی داشتم خیلی خوب بود اونو میخاستم خودت برداری ، ولی اونو قبل مرگم داده بودم به فلانی (دوستش)

اونو برو و پیدا کن و ازش بگیر و نگهش دار .

بابام همینجا بیدار میشه .

صبحش میره مسجد و مراسم و اینا و عصر یکی از دوستای پدربزرگم با موتور اومده کنار مسجد با بابام سلام و علیک کرده و تسلیت گفته و از کیسه ی موتورش یه کتاب (همون کتابی که پدربزرگم توی خوابش اسمشو گفته بود) رو دراورده و داده گفته که نتونستم به خوده پدربزرگت تحویل بدم ، راضی باشین .

خیلی عجیب بود !

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بله زمانی که پدربزرگم فوت کردن ، پدرم روز دوم خاکسپاریش خواب دیده بود که پدربزرگم توی مراسم عزای خود ...

چقد عجیب

من داداشم فوت شد

تو جوونی نامزد داشت وقتی فوت شد اون یکی برادرم و نامزدش از همه بی قرار تر بودن

داداشم یهویی اروم شد خیلی برامون عجیب بود گفت خواب دیدم علی اومده دست شیوا رو گذاشته تو دستم میگه حواست بهش باشه تو نباید بیای پیش من گفت بهش گفتم کی حواسش به من باشه گفت خدا خودش حواسش هست

داداشم میگفت من خودمو میکشم تحمل دوری ندارم داغون بود کلا بعد این خواب اروم اروم شد🤦‍♀️

💍♥️

چقد عجیبمن داداشم فوت شدتو جوونی نامزد داشت وقتی فوت شد اون یکی برادرم و نامزدش از همه بی قرار تر بو ...

ازدیباج میکنن حالا؟🫣

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

ازدیباج میکنن حالا؟🫣

سنشون بهم نمیخورد داداشم کوچیکتر بود نامزد داداشم دختر عموم بود

الان با یکی دیگه ازدواج کرده شاید باورت نشه

شوهر الانش هم اسم داداشمه🙂 و داداشم ۱۷ فروردین فوت شد

شوهر شیوا ۱۷فروردین به دنیا اومده اسمشم علیه

هرکی میشنوه یهو تعجب میکنه🤦‍♀️ولی دختر عموم هنوز فراموش نکرده میگه اکثرا اوقات خوابشو میبینم

💍♥️

سنشون بهم نمیخورد داداشم کوچیکتر بود نامزد داداشم دختر عموم بودالان با یکی دیگه ازدواج کرده شاید باو ...

واایی چقدد براش سخته حتما 🥲🩷

حتی تصورشم ترسناکه خیلی 🫠

خیلی ترسناکه من کلا وسواس فکری گرفتم همش میگم نکنه منم همینطوری بشم😭

انشالله که اینجوری نمیشه عزیزم🥲❤️

سرنوشت همه یکجوری نیست 😘

دوراز جونت دیشب خواب دیدم خودم مردم برگشتم😐یعنی شاید برات مسخره بیاد اینقد خواب چرت میبینم ارزومه ب ...

دورازجونت،، قبل خواب سوره ناس بخون و زیاد لاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم بخون

من دوام آورده ام وبازهم دوام میاورم،، امانمیخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد" درخواست کسی پذیرفته نمی شودمتشکرازشعوربالاتون"

2810